Всі категорії
Додати товар

Джинси кльош сині справи w25 l30 * 7 for all mankind*

1300 грн

розпродаж до 23 Травень

1144 грн
Опис

Осінню 2000 року індустрія преміального джинсового одягу перевернулася. Заснована в Лос-Анджелесі 7 For All Mankind стала першою компанією, що позначила значення преміального деніму, зробивши Лос-Анджелес модним авторитетом на західній узбережжі.
7 For All Mankind негайно завоювали безліч шанувальників завдяки інноваційним тканинам, силуету та оздобленню джинси. Через 17 років компанія продовжує свій ріст, розширивши асортимент до спортивного, чоловічого та дитячого одягу, взуття та аксесуарів.
Бренд став не просторій у язичках, а й улюбленим маркою голлівудської еліти, модних редакторів і стилістів. Її джинси були помічені на Еммі Стоун, Дженніфер Лоуренс, Крістен Стюарт, Джессіці Альбе та Кейт Босуорт. Серед відомих чоловіків, які вибирають бренд, — Ештон Кутчер, Кен Рейнольдс і Пенн Беджлі.
Компанія і далі розвиває індустрію, яку створила, за допомогою інноваційних колаборацій і спільних проєктів. Сьогодні 7 For All Mankind — це міжнародний бренд із понад 100 точок продажів у північній Америці, Європі, Азії та на Середньому Сході. Крім власних магазинів і вебсайту, продукція бренда також продається в розкішних універмагах і ексклюзивних бутиках у всьому світі.
Залишаючись в бізнесі вже друге десятиліття, 7 For All Mankind і далі лідирує у сфері преміального джинсового одягу та, бувши гібридним брендом моди й інновацій, продовжує розсувати межі можливого.

Джинси в ідеальному стані! Тканина середньої щільності, еластична з красивим ефектом справи. Низька посадка, легкий кльош від коліна, 5 кишень, застібка: золотистий металевий ґудзик-болт із логотипом і змійка YKK. Вся фурнітура з гравіюванням логотипу з обох боків, фірмові тканинні нашивки, вишивка з камінчиками на задніх кишенях.

На оф сайті подібні джинси вартують 200 років.

Мерки (на бирці 14):

напівпояс 36,5 см
НОС 43 см
посадка 21/33 см
довжина 98/80 см
штанина 26/19,5/22 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 25/XS
Матеріал:
Джинс Бавовна Еластан
Модель:
Сезон:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?