Всі категорії
Додати товар

Ідеальні подовжені джинсові шорти американського брендупреміум-деніму 7 for all...

228 грн
Опис

Ідеальні подовжені джинсові шорти американського бренду преміум-деніму 7 For All Mankind , вир-во USA.Ціна на оф. сайті 130$.
Шорти джинсові - ідеальний вибір для стильних і комфортних образів. Виготовлені з високоякісної бавовни з додаванням еластану, ці шорти забезпечують м`якість і еластичність матеріалу.Дві кишені спереду та дві ззаду.Пояс застібається на гудзик, є петлі для ременя.
Додайте свіжість та неповторний стиль до вашого гардеробу з цими незамінними шортами.

Розмір М.
-довжина 50
-. посадка перед 20 зад 28
- пот 39,5
-поб 46
- ширина штанини верх 24,5 низ 19

Склад:
98% бавовна
2% еластан

Бренд преміум-деніму 7 For All Mankind створює повсякденні джинси за сучасними технологіями. Його денім легкий, м'який і підкреслює красу фігури. Свою діяльність компанія розпочала у 2000 році: засновники вирішили задовольнити потребу ринку в актуальних джинсах, що підходять до будь-якого вбрання, чудово сиділи та довго носилися. Зараз 7 For All Mankind – один із найвідоміших брендів у сегменті преміум-деніму, який щорічно представляє базові колекції з огляду на тенденції.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна Еластан

Схожі товари