Всі категорії
Додати товар

Стильні асиметричні джинсові шорти з високою посадкою

695 грн
Опис

Стильні асиметричні джинсові шорти з високою посадкою. Розмір S

Тип тканини:
70,7% бавовна, 27,7% поліестер, 1,6% спандекс.
Інструкції з догляду:
Машинне прання
Тип закриття:
Молния

Про цей товар

🚩У кожного бренда своє визначення розміру. Будь ласка, не вибирайте розмір звично, а вибирайте відповідно до таблиці розмірів на наших світлинах

Матеріал: милі довгі вінтажні джинсові шорти виготовлені з високоякісної тканини, еластичної, приємної для шкіри, м'якої та зручної в носінні.
Дизайн: модні сині джинсові шорти з високою талією, класичними п'ятьма кишенями, зручною застібкою-блискавкою й ґудзиком спереду та модним перехресним дизайном талії.
Поєднання: Стильні асиметричні джинсові шорти з високою посадкою легко поєднувати з блузкою, футболкою, футболкою, топом, укороченим топом, майкою, майкою, жилетом тощо, щоб створити модний повсякденний, але шикарний вигляд.
Випадки: ці джинсові шорти для жінок і дівчаток підходять для носіння в будь-яку пору року. І він підходить для будь-яких випадків, як-от вулиця, школа, робота, відпочинок на природі, пляж, відпочинок, подорожі, кемпінг, походи тощо.
Поради: Машинне/ручне прання, не вибілювати та не замочувати упродовж тривалого часу. Будь ласка, повісьте в тіні, щоб висохнути.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:

Схожі товари