Всі категорії
Додати товар

10. комфортна спортивна майка унікального німецького бренду crane

139 грн
Опис

Комфортна спортивна майка унікального німецького бренду Crane
Майкакомфортного силуету виконана з еластичного матеріалу для абсолютної свободи рухів. Матеріал забезпечує м'якість та комфорт протягом усього тренування.Горловина та пройма оброблені контрастною тканиною.
Ідеально підходить для занять у тренажерному залі, танців, фітнесу та інших активних видів спорту.

Розмір XXL.
-довжина 68
-пог 52

Склад:
90% поліестер
10% еластан

Фірма Crane – німецький виробник одягу та аксесуарів для занять спортом. Історія бренду розпочалася відносно недавно, але його продукція впевнено завойовує ринок. Зараз це один із найвідоміших та найпопулярніших німецьких виробників спортивних костюмів, термокурток, кросівок, велоодягу. При своїй невисокій ціні в порівнянні з аналогічними брендовими товарами продукція Crane не поступається, а часом і виграє за якістю та зручністю.
Торгову марку цінують за комфортні моделі, зносостійкі матеріали та прийнятні ціни. Якісні тканини та унікальні технології при виготовленні продукції – одні з основних причин купити спортивний одяг та взуття Crane (Крейн). Більшість моделей виготовляються з мембранної тканини – тіло не перегрівається, а піт відводиться назовні. Відсутність швів на одязі запобігає натирання шкіри.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Червоний
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?