Всі категорії
Додати товар

85d-е, 90с-d спортивний бюстгальтер anita з найвищим рівнем підтримки для...

300 грн
Опис

Anita – відзначений нагородами сімейний бренд, заснований у 1886 році. Їхні чудові спортивні бюстгальтери конкурують з найвідомішими марками і здобули галузеву нагороду ISPO як «Продукт року» та нагороду Red Dot, що означає чудову якість та репутацію у своїй галузі.

В продажу найпопулярніший спортивний бюстгальтер Anita, який не знає компромісів!
Бірка зрізана, має підійти на розмір 85D-Е, або паралельний 90С-D, див. заміри.
Пояс тягнеться до 100см.
Стан відмінний, без нюансів.

Бра зменшує коливання грудей на 78% навіть за найактивніших видів спорту – по-справжньому екстремальний контроль! Для забезпечення такої сильної підтримки використовується не компресія, а принцип інкапсулювання, коли кожні груди зафіксовані у своїй чашці.

Спортивний бюстгальтер Anita Extreme Control джинсового забарвлення ідеально підходить для занять спортом з високими навантаженнями та є невід'ємною частиною гардеробу. М'яка смуга з мікрофібри під грудьми без кісточок забезпечує надійну підтримку та повторює контури тіла.
Цей спортивний бюстгальтер із трисекційними чашками зі скульптурно підтримуючими боковими вставками забезпечує максимальну підтримку та комфорт під час тренувань. Більш того, м'які, широкі, повністю регульовані бретелі забезпечують зручність посадки.
І найприємніше те, що цей спортивний бюстгальтер Anita виготовлений з високофункціональної тканини піке, що забезпечує швидке вбирання вологи та транспортування назовні, де вона швидко випаровується. А сітчаста спинка, що дихає, і безшовна гідрофільна тканина всередині чашок підкреслюють перевагу цього спортивного бюстгальтера.

Ціна такої моделі в магазині 2072грн., ссилка:
*********************************************************************************************

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56