Всі категорії
Додати товар

Marithe+francois girbaud куртка 2 в 1 2 куртки

6300 грн
Опис

Marithe&Francois Girbaud — це стильний та молодіжний одяг. Бренд бере свій початок 1967 року, коли молода пара Марі та Франсуа Жирбо почали створювати свою молодіжну лінію одягу. Експериментуючи з тканиною, дизайнери створили технологію Stone-wash, яка й зараз дуже популярна серед молодіжних брендів.

Marithe + Francois Girbaud Active.

Куртка в стилі спортивний кежуал. Дорожня вишукана простота.Якість і дуже зажитковий вигляд.

Пошита з технотканини поліестер + 1% термопластику, щільна, водовідштовхувальна тканина. Не промокає, вода по ній просто скочується. Безліч практичних деталей — зовнішні кишені на блискавках у формі клейкої стрічки, великі місткі внутрішні кишені, кишеньки під блискавками на рукавах. У комірі захований капюшон.

Без підкладки, внутрішня частина з логотипом.Підкладкою слугує пристібна кнопками до верху КУРТКА. яка може жити самостійною життям.Куртка злегка утеплена, також із 2 зовнішніми та 1 внутрішніми кишенями на блискавці, тканина на ній м'якша та шовковиста, ніж у верхній частині, трохи приталена, без застібки, на зав'язках.

Оздоблення хутром норки та зіболяючи в справжньому вигляді — моя творчість). Рідне хутро було натуральне, але не цінувало мені, висіло рідкими кісками. Підошла кардинально. Робота зроблена професіоналом, на правильному обладнанні. Самодійність абсолютно не читається.

Розділивши комплект, його господиня має 2 куртки, досить різних за стилем.У зборі конструкція може носитися до дуже зимової одежки.

Стан чудовий, за великої наявності верхнього одягу становив нечасто. Після хімчистки.

Маркування 46 іт, на наш 46-48

Дивіться мірки, знімаю по нижній куртці, якщо вони підійдуть, то й уся конструкція вся знадобиться чудово.

Довжина по спинці 55 см, між пахвами 50 см, рукав 61 см

Манекен ОГ 86 см, ОТ 63 см, ОС 94 см — великий

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 38/M/46