Всі категорії
Додати товар

Ідеальна тепла куртка успішного німецького бренду naketano

899 грн
Опис

Ідеальна тепла куртка успішного німецького бренду Naketano.Стан нової речі, сток.
Якщо ви шукаєте куртку, яка зігріє вас взимку і при цьому буде чудово виглядати, жіноча куртка Naketano - саме те, що вам потрібно. Куртка утеплена зсередини і застібається на блискавку та гудзики. Комір оздоблений хутром, що додає йому елегантності. Зовнішні кишені застібаються на блискавку, щоб захистити ваші речі від втрати. Крім того, також має одну практичну внутрішню кишеню на блискавці, в яку можна покласти мобільний телефон або гаманець.Рукава куртки регулюються на гудзики, з внутрішньої сторони оброблені еластичною гумкою.
Жіноча зимова куртка прекрасно впишеться в будь-який зимовий образ.

Розмір XL.
-довжина 90
- плечі 45
- пог 56
- рукав 66

Cклад:
100% бавовна

Naketano – новий fashion код у Європі. Цей молодий німецький бренд створює ідеальний одяг у стилі вулиць мегаполісів, на цих вулицях черпаючи натхнення для нових колекцій. Для фешіоністів, які цінують творчий street-style, Naketano асоціюється зі стилем, свободою, експериментами, якістю.
З першого погляду одяг Naketano дуже простий і нехитрий, проте в кожній моделі невловимо присутній шарм і характер. Дизайнер бренду Ніколь Крістенсен вигадує оригінальні сукні, толстовки, джоггери, лонгсліви, верхній одіг. Мета полягає у створенні такого одягу, який хотілося б носити довго, по-різному комбінуючи. Як правило, використовуються простий крій без зайвих деталей, геометричні форми, відтінки, що зачаровують, і м'які натуральні тканини. Одяг Naketano добре тримає форму, гідно витримує численні прання та підходить людям різних професій, віків та соціальних положень.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари