Всі категорії
Додати товар

Пальто чорно-синє двобортне твід букле 'joseph' 40-46р

5000 грн
Опис

Пальто в ідеальному стані Модель 'Summer Tweed Maubert Coat'. Тканина середньої щільності текстурна складної будови: основа (виворіт) зі щільно сплетених чорних ниток середньої товщини, у них візерунком вплетені товстіші темно-сині нитки, що чергуються із широкими плоскими чорними зі сріблястими точками, що створюють ефект букле, завдяки нейлону з приглушеним блиском. Фасон oversize звужується донизу, на запах, застібка — великі поліровані ґудзики з натурального рога, один внутрішній ґудзик для щільного застібання, занижені рукави, дві бічні прорізні кишені. Усередині на білій атласній підлозі-підкладці (спинка та рукави), такою ж тканиною закриті всі краї тканини.

На оф сайті подібні пальта стоять 700-800, бірюзова ціна цієї моделі 992

Склад: 75% бавовна, 24% нейлон, 1% еластан, підкладка: 100% віскоза

Мерки (на бирці 34):

плечі 51 см
НОГ 56 см
низ 50 см
рукав 50 см
довжина 84 см

Joseph — популярна англійська марка жіночої одежі, створена 1983 року. Засновник бренда, Joseph Ettedgui — син торговця марроано-французького походження, відкрив свій перший магазин одягу понад 30 років тому, привезуючи в Лондон, поки ще не відомих дизайнерів, як-от Джон Галяно й Кетрін Хемнет. Також у його магазині були представлені марки Kenzo, Moschino, і він першим почав продавати Prada. Він мав чуття й безпомилкове бачення того, що буде модно в найближчому майбутньому. Створюючи свою власну марку одягу Joseph, він ґрунтувався, на тому, що: «Людям необхідні добре скроєні штани та сорочки, які вони носять повсякденно». Це ідея переслідується в його колекцію, міксуючи базові речі з елементами лондонського шику, доповнюючи один одного та розкриваючи сенс.
Серед шанувальників марки Joseph — Гвінет Пелтроу, Анджеліна Джолі, Кірстен Данст, Демі Ловуто, Кара Делевінь, Ріанна і Кейт Міддлтон!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 34/XS/42
Матеріал:
Букле Бавовна Поліамід
Утеплювач:
Без утеплювача
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?