Всі категорії
Додати товар

Розкішний блейзер в дрібний принт преміального бренду із німеччини marc cain

399 грн
Опис

Розкішний блейзер в дрібний принт преміального бренду із Німеччини Marc Cain.Стан нової речі, сток.
Речі бренду гармонійно поєднують в собі естетику, мистецтво, невимушеність, відмінну якість та високий комфорт у носінні.
Модель виконана в класичному виконанні: класичний комір з лацканами, застібка на гудзики, накладні кишені.Ефектно оброблені атласною смужкою кишені та прикрашена спинка атласною смужкою,що надає жіночного та індивідуального стилю виробу.Оригінально доповнений один рукав кишенькою на блискавці.Блейзер виконаний з комфортної у використанні віскозної еластичної тканини з невеликим вмістом поліестеру.
З цим жакетом ви зможете створювати елегантні та ефектні повсякденні вбрання. У ньому можна вирушити на зустріч із друзями, на побачення, у кафе чи кіно. Оригінальний трикотажний жакет внесе різноманітність у ваш повсякденний гардероб.

Розмір М.
-довжина 57
-плечі 41
- пог 46
- рукав 62

Cклад:
80% віскоза
17% поліестер
3% еластан

Marc Cain – бренд преміального одягу родом з Німеччини, який відрізняється комплексним підходом, що виражається у поєднанні різних елементів, заснований у 1973 році Хельмутом Шлоттерером. Філософія бренду - це протиріччя, що створюють унікальний образ. У бренді представлено кілька ліній, кожна з яких відрізняється своїми характерними рисами, тому серед колекцій можна легко знайти речі для створення образу на будь-який випадок: від важливих переговорів до гучних вечірок. Marc Cain створює одяг лише з високоякісних тканин: шовк, шкіра, замша, вовна - особливу увагу приділяє інноваційним способам обробки тканин, завдяки якому одяг дуже легко доглядати вдома.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари