Всі категорії
Додати товар

Елегантна віскозна спідниця в смугастий принт бренду з данії day birger mikkelsen

699 грн
Опис

Елегантна віскозна спідниця в смугастий принт датського бренду Day Birger Mikkelsen.Стан нової речі, сток.Ціна на офіційному сайті 160 £-7930 грн.
Бренд 'Day Birger et Mikkelsen', мету якого можна висловити трьома словами - творчість, індивідуальність та довговічність.
Особливості спідниці:
-Довжина міді
-Пояс з бічною потайною застібкою-блискавкою.
-Вільна форма А-силуету
-Шовковиста віскозна тканина
-Поділ з оригінальними клинами
-Різнокольоровий смугастий принт
Створіть жіночний образ у стилі ретро з цією чудовою спідницею міді. Її можна носити елегантно чи повсякденно, вона ідеально підходить для будь-якого випадку.

Розмір 40/L.
-довжина 70
- пот 39.5
- поб 70+

Склад:
100% віскоза

Датська компанія, виробник чоловічого та жіночого одягу та товарів для дому з Копенгагена (Copenhagen), заснована у 1997 році дизайнером та підприємцем Кельдом Міккельсеном. Day Birger Mikkelsen: естетика повсякденності з нотками етнічного стилю.
Day Birger et Mikkelsen - дітище Кельда Міккельсена, чиє творче бачення полягало в тому, щоб захопити шикарний силует і поєднати його з етнічними деталями, що були вдохновлені світовими подорожами. З моменту запуску бренду у 1997 році надзавдання полягало у створенні універсальної моди, яка спрямована на задоволення потреб сучасної жінки у демонстрації естетики повсякденності.
Ключова ідея полягає у позачасовому, універсальному дизайні. Злиття між ближнім та далеким, місцевим та глобальним, DAY Birger et Mikkelsen уособлює певну витонченість, викликану захопленням Кельда Міккельсена винятковою майстерністю, яку він бачив у Гонконгу та Індії, наявністю кольору та важливості деталей. Ідея DAY для створення зручної та елегантної моди для сучасних жінок непохитна та витончено коливається між мистецтвом та ремеслом, стародавнім та сучасним, рідним та екзотичним. З моменту відкриття своїх дверей будинок моди DAY Birger et Mikkelsen виріс до присутності у більш ніж 1000 точках продажу у 25 країнах світу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза
Принт:
У смужку

Схожі товари