Всі категорії
Додати товар

Стильна спідниця на запах унікального голландського бренду maison scotch

219 грн з 23 Травень - додавайте до обраного

258 грн
Опис

Стильна спідниця на запах унікального голландського бренду Maison Scotch.Стан нової речі, сток.
Одяг цієї марки можна впізнати завжди. Неймовірно стильний, яскравий та оригінальний, він допоможе вам знайти ту саму "індивідуальність", до якої прагнуть усі модники.Модель прямого фасону міді, по фігурі, на підкладці. Виріб із застібкою на блискавку. По переду спідниця із закругленим подолом та оригінально доповнена запахом.Виконана з комфортної в використанні еластичної тканини в оригінальний анімалістичний принт.
Виріб чудово окреслює контури фігури, дозволяє акцентувати індивідуальність і неповторність зовнішнього вигляду.

Розмір L.
- довжина 44
-пот 40
- поб 46

Склад:
96% поліестер
4% еластан

Maison Scotch- це нідерландський бренд, який круто змінив концепцію в 2001 році, з приходом у команду трьох голландських керівників-креативників. На даний момент цей бренд асоціюється зі свободою вираження та стилю. Примітно, що зазвичай розкручуються модні модельєри починаючи з жіночих колекцій, але Maison Scotch пішли від зворотного і спочатку створили приголомшливу чоловічу колекцію.Бренд Maison Scotch розрахований також на жіночу аудиторію із вишуканим смаком.
Кожна жінка мріє виглядати елегантно та стильно. Цю мрію дизайнери і спробували висловити через свої колекції, тобто через тканини, кольори, форму. Результат не змусив себе довго чекати — романтичні та жіночні колекції з чарівною палітрою кольорів підкорили серця покупниць.Maison Scotch
Етнічні скандинавські нотки простежуються у всіх колекціях цієї марки. Maison Scotch - це зручний, якісний та модний повсякденний одяг для всіх членів сім'ї.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари