Всі категорії
Додати товар

Laura gigliotti вовняна спідниця

670 грн
Опис

Стильна та тепла спідниця з вовняного трикотажного полотна від італійського виробника.
Історія Лаури Джільотті  розпочалася у 1982 році з
пристрасті до стильного жіночого одягу, яка, починаючи зі скромного початку, перетворилася на колекції, що випромінюють елегантність і жіночність.
Компанія пишається тим, що може сказати, що її продукція «Зроблено в Італії»,  означає «зроблений за індивідуальним замовленням» якісний продукт, що має унікальну досконалість.
Laura Gigliotti — це «сильна» та надійна компанія, здатна виробляти тисячі предметів одягу щороку і водночас досить гнучка, щоб задовольнити найменші запити складного ринку, приділяючи увагу кожній деталі. Повністю контрольований процес на кожному етапі: від вибору тканини, дизайну та стилю до виробництва та остаточної доставки.
Трикотаж середньої щільності, м'який та еластичний, добре тягнеться. Силует трапеція.
Спереду та ззаду по центру розташовані зустрічні складки. Потайна застібка-блискавка знаходиться в лівому боковому шві. Спідниця не носилась,  має паперову етикетку.
Розмір 44
талія 40-42 см
стегна 51-54 см
довжина виробу 55 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.При купівлі п'яти і більше речей доставка безкоштовна. Вдалих та приємних покупок!
11.02.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Трикотаж Вовна
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари