Всі категорії
Додати товар

Ідеальна вовняна спідниця у принт гусячі лапки преміального німецького бренду marc cain

499 грн

розпродаж до 19 Травень

399 грн
Опис

Ідеальна вовняна спідниця у принт гусячі лапки преміального німецького бренду Marc Cain. Стан нової речі, стік.
Модель комфортного крою по фігурі. Щоб надати спідниці особливого стилю, вона доповнена широким еластичним поясом. Саме завдяки йому Ви не лише підкреслите талію, а й зробите на ній акцент. Талія виглядає тонкою, а живіт підтягнутим, а фасон спідниці із завищеною талією робить ноги візуально довшими. Її основний колір розбавлений модним контрастним принтом гусячі лапки Саме завдяки цьому спідниця виглядає одночасно вишукано та стильно! Спідниця дуже практична, виконана з якісної м'якої пряжі.
Ідеальне поєднання стилю та якості!

Розмір L.
-довжина 48
-пот 39+
-поб 48

Склад:
65% вовна
25% віскоза
10% акрил

Marc Cain – бренд преміального одягу родом з Німеччини, який відрізняється комплексним підходом, що виражається у поєднанні різних елементів, заснований у 1973 році Хельмутом Шлоттерером. Філософія бренду - це протиріччя, що створюють унікальний образ. У бренді представлено кілька ліній, кожна з яких відрізняється своїми характерними рисами, тому серед колекцій можна легко знайти речі для створення образу на будь-який випадок: від важливих переговорів до гучних вечірок. Marc Cain створює одяг лише з високоякісних тканин: шовк, шкіра, замша, вовна - особливу увагу приділяє інноваційним способам обробки тканин, завдяки якому одяг дуже легко доглядати вдома.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Акрил Віскоза Вовна

Схожі товари