Всі категорії
Додати товар

Стильна незвичайна спідниця дизайнерського молодіжного бренда «grizas»

450 грн
Опис

Спідниця з легкої тканини — 60% льон; 40% натуральний шовк. Зовні схожа на щільну «марлівку».Квіт — чорний. Оригінальний, неповторний крій, як усі речі цього бренда. Стиль «міський кежуал». Має чудовий вигляд у будь-якому комплекті — літні батільйони, мокасини, босоніжки, високі літні чоботи, кросівки, залежно від верхнього компанування. Спідниця бомбічна!! В Україні точно другий такий немає. Модниці та шанувальниці цього бренда будуть у захваті. Розмір на бирці L. За фактом підійде від розміру М до ХL. Так у кожного бренда своя розмірна сітка, орієнтуйтеся на заміри.
Заміри:
Напівобхват талії — 46 см/відноситься із заниженою талією/
Напівобхват стегон — до 63 см
Довжина — 72 см
Впорядкність гарантують. Із задоволеннямментую на всі питання та наведу додаткові світлини. Передбачати, як річ сяде на Вас, я не можу. Тому відповідальність за вибір речі лежить повністю на Вас. ВІДПОВІДНІ КАРТИНКИ. Я робити багато детальних живих фото. Пам'ятайте, що колір товару може відрізнятися через різне передавання кольору пристроїв
Історія бренда «Grizas» Латвійський бренд «Grizas» почав своє існування приблизно 20 років тому. На сьогодні марка зарекомендувала себе в класі практичного та стильного одягу. Жінки в понад 15 країнах Європейського Союзу гідно оцінили зусилля дизайнерів бренда. Для пошиття одягу марка «Grizas» використовує виключно натуральні тканини найвищої якості. Клієнтки марки — це впевнені жінки з граційними округлими формами, що відбулися в житті. Якщо Ви в одязі цінуєте комфорт понад усе та віддаєте перевагу індивідуальності й різноманітності образу, то одяг від «Grizas» — це, безумовно, те, що Вам необхідно. Колекції фірми налічують понад 1000 моделей. Кожна річ зроблена з урахуванням особливостей жіночих форм і бездоганно сидить на різних типах фігур. Одяг «Grizas» дарує своїм клієнтам свободу руху та гармонійні поєднання кольорів. База колекції — це плаття, штани, спідниці та блузи. У виробництві одягу дизайнери використовують виключно натуральні фактури із шовку, льону та бавовни. Тканинна основа колекції зимового сезону — це шерсть. Жінка, яка носить цей бренд, створює враження соціально активної, веселої та молодої душею дами. Вона неодмінно є в центрі уваги чоловіків і представниць прекрасної статі. Одяг цього бренда поєднує в собі грамотний дизайн крою та гармонійне підкреслення жіночих форм. Образ жінок, які цінують себе гідно, завжди доповнить одяг від «Grizas».

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Льон Шовк
Принт:
Без принту
Продавець
pantera2015
pantera2015
Супер-продавець
Житомир
69% виконаних замовлень
Була

Схожі товари