Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Опт жилетки куртки мікс з підігрівом unisex

800 грн
Опис

ЛЕГКИЙ СПОРТИВНИЙ ЖИЛЕТ И
КУРТКИ З ПІДІГРІВОМ unisex

Опт жилетки куртки МІКС, Power bank літій-іонний (10000 мАг, 3,7 В) до кожної одиниці

От 20 шт. 1000 грн. За одиницю
От 50 шт 900 грн. За одиницю
От 100 шт 800 грн. За одиницю

Таблиця розмірів

S

М

L

XL

XXL

ОСОБЛИВІСТЬ

[Розумне нагрівання тіла]:  3 нагрівальні елементи з вуглецевого волокна виробляють тепло в усіх областях тіла (середина спини, ліва грудна клітка, права грудна клітка та комір); налаштуйте 3 параметри нагріву (високий, середній, низький) простим натисканням кнопки.

[Легкість і практичність] Легкий і утеплений, тому його можна носити різними способами, не обмежуючи рухів. Захист від води та вітру. Він пропонує вам чудову зручність,2 бічні кишені та 1 приховану кишеню для зберігання акумулятора.

[Швидке та довготривале тепло]: швидко нагрівайтесь за лічені секунди завдяки сертифікованому акумулятору CE, до 10 годин нагрівання на одному заряді, портативний блок живлення також можна використовувати як джерело живлення для вашого телефону чи інших пристроїв.

[Чудовий подарунок на День подяки, Різдво та Новий рік!]: Жилет, куртка з підігрівом Conqueco-Prosmart,має відмінні теплові характеристики, що підходить для активного відпочинку, катання на лижах, мотоциклах, походів, кемпінгу, риболовлі, полювання або в офісі, все може витримати холодну зиму вітер. Ця грілка з підігрівом — ідеальний подарунок для батьків, чоловіка, дружини та членів родини. Жилет з підігрівом допоможе їм легко пережити всю зиму. Він навіть може полегшити симптоми дисменореї та біль у спині.

[Простий догляд і машинне прання]: Теплий жилет, куртка можна прати в пральній машині. Рекомендується використовувати сітку для прання під час прання в пральній машині, але найкраще використовувати ручне прання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user109856
user109856
Була