Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

591.балетки гнучкі шкіряні rieker 39 р.

450 грн
Опис

591. М´якесенькі, легкі та зручні, наче домашні капці, балетки відомого німецького бренда "Rieker " у відмінному стані без дефектів: чисті устілки, без сторонніх запахів, підошва без зносу - може, пару раз взуті

Взуття Rieker – це не просто декоративні, модні вироби. Це взуття має особливі якості. Технологія Antistress від Rieker дарує максимальний комфорт під час ходьби. Спеціальна підошва поглинає удари, зменшуючи навантаження на м´язи та суглоби. Навіть після довгих прогулянок нерівними дорогами ви відчуватимете легкість у ногах. А колодка з розширеним носком позбавляє незручностей при набряках, що особливо важливо влітку.

Колір - чорний
Матеріал верху - натуральна гладка шкіра, м´яка та еластична
Кант по верху туфельки з еластичної стрічки, щоб розтягуватись на потрібну повноту та підйом - ComfortStretch (Комфорт Стрейч) – це спеціальні еластичні стрейч-матеріали для верху взуття. Вони забезпечують ідеальну посадку кожної моделі навіть на проблемну ступню.
Підкладка - текстильна по типу штучної замші коричневого кольору
Устілка - натуральна шкіра, під нею шар м´якого пружного піноматеріалу

Розмір 39 вказано
Устілка - 26 см, якщо розпрямити туфельку, ширина 8,2 см
Повнота стандартна комфортна, приблизно на обхват стопи в "кісточках" (міряти по колу) 22-23,8 см
Міні-каблучок - 1,5 см

Можу надати додаткові фото
Дивіться інші мої оголошення
Лояльні умови покупки: можливий обмін або повернення (обговорюється до покупки), детальніше про умови в розділі "Про мене"

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39
Матеріал: