Всі категорії
Додати товар

Жіночі босоніжки ecco sculptured sign sandal 247543 54893

2300 грн
Опис

Жіночі босоніжки ECCO SCULPTURED SIGN SANDAL 247543 54893 -новинка весняно-літнього каталогу взуття бренду ECCO 2019 року. Компанія ECCO давно зарекомендувала себе як відмінний виробник зручного і якісного повсякденного взуття. Ще одним напрямком роботи є випуск величезного асортименту зручних сандалій і босоніжок для шкарпетки в літній час року. Одними з найпопулярніших сандалій стали жіночі сандалі лінійки ECCO SCULPTURED SIGN SANDAL. Вперше моделі цієї лінійки з'явилася влітку 2018 року і миттєво завоювали жіночі серця і ніжки)) За 1 рік випуску цієї моделі з'явилися нові колірні рішення. Сандалі настільки полюбилися покупцям, що не втратили своєї актуальності і продовжують лідирувати в продажах літнього взуття і в цьому сезоні . Модель жіночих босоніжок ECCO SCULPTURED SIGN SANDAL 247543 54893 виготовлена з високоякісної натуральної шкіри металік преміум-класу ніжного золотистого кольору . Босоніжки можна використовувати в теплу і жарку погоду в міських умовах. Ортопедичний супінатор відмінно тримає ступню завжди в правильному положенні і добре фіксується за рахунок підняття устілки по периметру. Внутрішня прокладка виконана з шкіри , що створює комфортне відчуття навіть при тривалому використання взуття. Модель має невелику танкетку 25 мм. Підошва максимально збігається з контурами з природним профілем людської стопи. Така анатомічна точність досягається, зокрема, завдяки особливій технології уприскування поліуретану (ТПУ) в підошву. Крім того, це багаторазово підвищує довговічність взуття.Легка і міцна підошва виконана по технології ECCO FLUIDFORM. FLUIDFORM™ DIP Технологія кріплення підошви до верху взуття DIP (вулканізація або «прямий впорскування»), при якій не використовується ні клей, ні метод зшивання. При виробництві методом FLUIDFORM™ DIP використовується термопластичний поліуретан. Це матеріал, стійкий до погодних умов, добре тримає форму; його характеризує також висока міцність при деформації на вигин і розтягах; хороша амортизація; високий ступінь зносостійкості. Форма колодки ідеально повторює вигини ступні. Крім того, полімер не схильний до дії мікробів та бактерій. Женские босоножки   ECCO SCULPTURED SIGN SANDAL 247543 54893  имеют одно необыкновенное преимущество перед многими женскими моделями сандалий ECCO-они необыкновенно легкие и на ноге сидят,  как "вторая кожа, смотрятся очень женственно и благородно, а то комфорту не уступают спортивным моделям обуви, хотя имеют танкетку.  

 Из всего многообразия легких  повседневных женских сандалий , да еще и кожаных, модель  женских босоножек  ECCO SCULPTURED SIGN SANDAL 247543 54893   самая качественная,   нарядная , удобная , классная и женственная.

Женские босоножки   ECCO SCULPTURED SIGN SANDAL 247543 54893   идеальны  для повседневной жизни в городе.  Модель сочетают  минималистичный классический женственный дизайн и практичность.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Шкіра Поліуретан
Сезон:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
28% виконаних замовлень
Була

Схожі товари