Всі категорії
Додати товар

Легкі замшеві шльопанці на високій плетеними танкетці gabor німеччина 38 р. ( 24,3 див.)

465 грн
Опис

Gabor – еталон німецької якості та комфорту. Високі вимоги до кожної пари взуття, традиції та інновації зробили цей бренд провідним в Європі Компанія Gabor була заснована в 1949 році, а в 1952 році брати Бернхард і Йоахім Габор побудували першу власну фабрику, яка стала відома на всю Німеччину В 1960 році компанія Gabor виходить на міжнародний рівень, будує фабрики по всьому світу. Популярність бренду настільки зростала, що обсяги продукції не встигали за попитом на ринку. За 60 років компанія виробила і реалізувала 234 мільйонів пар взуття. Сьогодні в світі працює понад 400 магазинів Gabor Секрет світової популярності в прагненні до нових успіхів і постійного розвитку. Брати Габор завжди були на крок попереду. Саме вони відкрили усьому світу каблук з металевими набійками, вперше стали використовувати оброблені підошви При виробництві взуття Gabor матеріали ретельно відбираються і використовуються тільки кращої якості. М'яка шкіра, безниточное кріплення верху, багатокомпонентна підошва, змінні устілки створюють неймовірний комфорт! Вироби Gabor чудово підходять для людей з проблемними ногами. Компанія пропонує три значення повноти: F,G і H. Взуття Gabor відрізняється стильним дизайном і неперевершеною функціональністю! Неймовірно якісна, зручна, зносостійка і практична взуття гарантує чудові відчуття! Фасони і оздоблення взуття змінюються слідом за світовими трендами, але знамените німецьке якість Gabor залишається незмінним! Продаються красиві дуже комфортні фірмові шкіряні шльопанці знаменитого німецького взуттєвого бренду Gabor. Це модель на досить високою ( 7 див.) танкетці. Верх виробу являє собою переплетення двох широких ( 5 див.) ремінців, виконаних з м'якого натурального нубука теплого світло-карамельного кольору. Для зручності на внутрішній бічній поверхні у верхній частині шкіряного ремінця є V-подібний розріз, куди вставлено еластична гумка в тон шкіри. Краї шкіряних ремінців вшиті під м'якою шкіряною устілкою взуття. Изнаночная сторона модели оснащена подкладкой, выполненной из мягчайшей гладкой натуральной кожей бежевого цвета. Стелька необыкновенно мягкая полностью кожаная не съемная.
Высокая танкетка ( 7 см.) полностью обтянута кожаной оплеткой ( узкие разноцветные кожаные ремешки в бело-коричневого гамме).
Основная подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины светло-коричневого цвета.
Обувь в отличном состоянии. Размер 5, или 38. Длина стельки - 24,3 см. Так что шлепанцы скорее на 37 1/2 р. Максимальная ширина стельки - 85 мм. Модель на стандартную или несколько шире полноту стопы.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 37.5
Матеріал:
Нубук
Сезон:

Схожі товари