Всі категорії
Додати товар

Фірмові дезерти з натуральної замші світло-сірого кольору paul green 5 1/2 р.

980 грн
Опис

Історію створення бренда взуття Paul Green (Пол Грін) можна віднести до 1953 року. Саме тоді в невеликому містечку Mattsee поблизу Зальцбурга опанували випуск жіночих моделей марки «Elizabeth», яка дістала початкову назву на честь королеви. І лише 1988 року австрійська фабрика була перейменована й отримала сучасне звучання бренда. Сьогодні цю якісну продукцію пропонують у модних бутиках багатьох країн Європи й Америки. Географія продажів охоплює Вену, Лондон, Париж і Нью-Йорк.
Як і багато років тому, сучасне взуття Paul Green є уособленням найвищих стандартів. Для її виробництва використовують першосортну якісну та м'яку натуральну шкіру, яка створює сприятливий клімат для стопи, запобігаючи тертю та тиску. Легкість і граціозність ході надає латексна пружна підошва.
Особливу увагу приділено формі колодки. Її розробляють з урахуванням анатомічних особливостей жіночих ніг. Навіть у моделях на високих підборах забезпечений рівномірний розподіл навантаження. Високий закаблук міцно фіксує стопу, зберігаючи твердість і легкість ходи.
У каталозі Paul Green можна побачити різні напрямки взуття. Це літні та зимові моделі, жіночна лінійка з витонченим дизайном, повсякденний стиль. Велику популярність мають колекції в стилі «Casual», спортивні туфлі «Loafers».
Навіть найвишуканіша та трендова модель із каталогу жіночого взуття відомого бренда залишається втіленням комфорту та якості. Похідка та зовнішній лисець справжньої королеви — це Paul Green.
Продаються чудові світло-сірі замшеві дезерти найвідомішого автрійського взуттєвого бренда Paul Green.
Верх виробу виготовлений із м'якої натуральної замші світло-сірого кольору. Модель можна носити з відворотом у верхній частині, а можна в розправленому стані. Язичок об'ємний, являє собою єдине ціле зі шкіряним верхом дезертів. Мис у взутті досить просторий округлий. Модель фіксується на нозі за допомогою 4 пар невеликих отворів, через які протягуються м'які круглі шовковисті шнурки контрастного бежевого кольору.
З виворітного боку дезерти загалом позбавлені підкладки та являють собою м'яку оксамитову замшу світло-сірого кольору. Тільки в нижній і передній частинах виробу підшитий додатковий шар м'якої натуральної шкіри нюдового кольору — для надання необхідної форми взуття. У зоні задника — додаткова вставка з м'якої натуральної замші світло-сірого кольору. Устілка м'яка повністю шкіряна, не знімна фірмова.
Підошва складається зі шкіряної міжпідошви (на лінії шкіряної міжпідошви замшевий верх черевиків надійно пришитий до підошви дезертів) й основної підошви. Основна підошва виготовлена з високоякісного рифленого еластомеру нюдового кольору. Підошва з низьким широким стійким набором каблука. Набійка фірмова, виготовлена з рифленої гуми з фірмовим маркуванням бренда.
Взуття в ідеальному стані. Розмір 5 1/2. Довжина устілки — 24,9 см. Максимальна ширина устілки — 85 мм. Дезерти на стандартну повноту стопи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38.5
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:

Схожі товари