Всі категорії
Додати товар

Жіночі зимові трекінгові черевики merrell

1550 грн
Опис

Продам свои ботинки! Обувала несколько раз, но пострадали на пятках - на пяточной части видно что они Б\У (как смогла отмыла их, но есть потемнение резины, пластика и кое-где потемнел клей производителя). Под длинные лыжные штаны или палаццо видно не будет. Можно взять для работы зимой на улице или прогулок с собакой, к примеру.

Водонепроникні високі термо-черевики жіночі Trekking MERRELL Winter Hiking Boots
J48858
6 WATERPROOF
Розмір 37.5-38 на стопу 24.5 см
Колір: LED/бірюзовий (світло-сірі з блакитним)
Декор: сніжинки, сіре штучне хутро по верху, натуральна шкіра — замша
Підошва 4 см
Висота 17 см

Зараз ця модель нова стоила б 3500, але її вже не випускають.

Водонепроникність
Завдяки технології Merrel Select-Dry вищезгадане взуття є водонепроникним, але також має чудову здатність відводити внутрішню вологу, наприклад піт, назовні через верхню частину.

Ідеально підходить для стежки
Модель для дальніх поїздок брудом, снігом або каменями. Підошва чудово амортизує удари та стійка до стирання завдяки технології Vibram.

Гумове дно
Гумова підошва вирізняється неймовірною міцністю, а також не ковзає, гнучка та стійка до деформації. Ця модель успішно слугуватиме вам на мокрому покритті.

Жіночі пастельні відтінки
Готуєтеся до зимової подорожі? Зробіть ставку на трапери або снігоступи, які ефективно захистять ваші ноги від промокання. Вибирайте пастельні, які матимуть дуже модний вигляд на тлі снігу!

Флісовий інтер'єр
У зимових черевиках найважливіша внутрішня частина. Ця модель утеплена м'яким і теплим флісом із чудовими теплоізоляційними властивостями. Скажи «стоп» замерзлим ногам!

Теплий інтер'єр
Ці черевики ідеально підходять для снігової бурі або зливи. Спеціально адаптовані до несприятливих погодних умов — не промокають, а завдяки утеплювачу захищають ноги від холоду.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Блакитний
Розмір:
  • 37.5
  • 38
Сезон:
Принт:
Новорічна тематика