Всі категорії
Додати товар

Високі комбіновані зимові трекінгові черевики lowa palukplusx mid ws германія 38 р.

2000 грн
Опис

Продаються фірмові трекінгові черевики знаменитого німецького взуттєвого бренда Lowa. Модель — Lowa Palukfilex mid ws. Модель призначена для зимового трекінгу, може використовуватися і як дуже зручний міцний утеплений водонепроникний міський взуття на холодну зиму.
Верх взуття виконаний із комбінованих матеріалів: товстий натуральний нубук брудно-фіолетового кольору, м'яка натуральна замша світло-сірого кольору. А також вставки зі щільної, але м'якої повітропроникної кордури чорного кольору. Мис і задник виробу фіксовані, але не жорсткі. Язичок суцільний, що перешкоджає потраплянню води в середину взуття. Фіксація здійснюється за допомогою 3 пар надійних металевих фіксаторів і 2 пар металевих гачків — у верхній частині. Високий м'який язичок виготовлений із комбінованої кордури. Вгорі язичка є фігурна вставка з натуральної замші світло-сірого кольору. На ній блискучими нитками сріблястого кольору вишита назва бренда. Назва бренда представлена також і на зовнішній стороні взуття, на вставці зі світло-сірої натуральної замші. Вишивка здійснюється все тими ж блискучими нитками сріблястого кольору. Всі деталі верху взуття відстрочені рівним одинарним або подвійним швом міцними нитками в тон шкіри. Нижня частина взуття, виготовлена з товстого натурального нубуку брудно фіолетового кольору, виготовлена в стилі 3D, як би" з об'ємними складками".
Виворітна сторона черевиків обладнана м'якою щільною теплою вовняною підкладкою. Між вовняною підкладкою і комбінованим верхом виробу розміщена фірмова повітропроникна водонепроникна мембрана Gore-Tex. Устілка знімна. Верх устілки — м'яка повітропроникна вовняна байка. Основа устілки має захисне покриття (типу перкальки, захист від холоду). У зоні задника з виворітного боку устілки вшита велика прямокутна липучка, що надійно фіксує устілку всередині черевиків.
Підошва виготовлена з міжпідошви та основної підошви. Міжпідошва — легкий а оглядизацинний синектичний матеріал EVA сірого кольору. Основна підошва — фірмова підошва бренда. Виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми практично чорного кольору з " осями жорсткості", виготовленими з міцнішої та жорсткої гуми світло-сірого кольору. Вони розташовуються як своєрідні хрести у передній і задній частинах підошви. Ці зони приймають максимальне навантаження під час експлуатації взуття.
Черевики в відмінному стані. Розмір — 5, або 38. Довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки — 8,2 см. Виріб на стандартну або трохи вже повноту стопи. Висота черевиків по бічній лінії до рівня землі — 18,5 см.
Модель виготовлена в Словаччині.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Матеріал верху:
Замша Нубук Текстиль
Призначення:
Для трекінгу
Сезон:
Матеріал підкладки:
Штучна вовна Термопрокладка
Мембрана:
Gore-Tex
Довжина устілки:
24,5 см

Схожі товари