Всі категорії
Додати товар

Зимові черевики ecco modtray w 490053/01001

4290 грн
Опис

У зимових жіночих черевиках з натуральної шкіри ECCO MODTRAY W буде тепло та затишно навіть у суворий мороз. Утеплена підкладка та водостійкий м'який верх надійно захистять від негоди.

Підошва ECCO TRAYTECH неймовірно стійка завдяки нижньому шару гуми, але при цьому залишається легкою та гнучкою завдяки поліуретану у складі. Бічна застібка-блискавка дозволяє надягати черевики за пару секунд, а шнурівка попереду допомагає підібрати оптимальну посадку по нозі. Підкладка із стриженої вовни та знімні устілки надійно утримують природне тепло ніг.

Лаконічний верх з металевими люверсами та тональним шнурівкою стильно контрастує з грубою підошвою та створює характерний образ.

Технологія ECCO FLUIDFORM створює правильну анатомічну підошву та надійно з'єднує її з верхом взуття без клею та швів. Просочення ECCO HYDROMAX захищає верх моделі від промокання до 10 годин.
Розміри 36 (устілка 24 см), 37 (устілка 24,5 см). Дана модель виконана в чорному та бордовому кольорі. Взуття нове, без дефектів. Оригінал, з Європи. Без коробок.

Підпишіться та дивіться також інші мої оголошення, буде багато нового та цікавого;)

Відправлю Новою Поштою, Укр Поштою,
- оплата на карту Приват всієї суми, або частинами.
-Зворотний платіж - передплата 150 грн.
-Оформлення замовлення - безпечна оплата.
Само вивіз з Луцька, Сарн, Вараша, Нетішина, Тернополя, Шепетівки, Новоград-Волинського

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бордовий
Розмір:
  • 36
  • 36.5
  • 37
  • 37.5
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Хутро Овчина
Сезон:
Принт:
Без принту

Схожі товари