Всі категорії
Додати товар

Трекінгові термочеревики blueridge h9109-007600

4790 грн
Опис

Розмір лише 39(повна довжина устілки 26 см, на стопу 25 см).

Багатофункціональний та ресурсозберігаючий – Blueridge – це модель середнього розміру для гірських походів та турів нижніми пагорбами з легким рюкзаком. Водонепроникна мембрана Hanwag EcoShell, що не містить ПФУ, та верх із міцної шкіри Perwanger.

Зручні, легкі та багатофункціональні – Blueridge Lady ES – це універсальне та легке похідне взуття з інноваційними характеристиками стійкості. Наприклад, використання міцної шкіри Perwanger для верху або елемент верху зі 100% переробленої тканини «Global Recycling Standard» та водонепроникна мембрана, що не містить ПФУ. Водонепроникна, повітропроникна, стійка — поліуретанова мембрана заснована на складній гідрофільній системі, що забезпечує водонепроникність та повітропроникність без використання фторвуглеців. Всі матеріали, що використовуються для виготовлення Blueridge Lady ES, отримані від європейських постачальників, і вони повністю виготовлені в Європі.

Основна увага тут приділяється найвищому комфорту, що підтверджується ідеальною посадкою та інноваційною проміжною підошвою: вона має тривимірну структуру з компактного та спіненого поліуретану, що охоплює стопу для всебічного комфорту. Піднятий край підошви із стабілізуючого поліуретану забезпечує велику підтримку з усіх боків та в області п'яти. Крім того, термоформована піна 3D-BreathFit на язичці забезпечує індивідуальну компенсацію анатомічно асиметричної форми стопи. Завдяки ковзній підошві Terragrip з протектором глибиною чотири міліметри, дуже великим виступам, розробленим спеціально для жіночої анатомії, і ширшій площі контакту п'ята приземляється і перекочується без зусиль і плавно. Завдяки цьому Blueridge Lady ES у сучасному стилі почувається як удома на будь-якій місцевості — від вологих осінніх передгір'їв до піщаних походів середземноморським узбережжям.

Гідрофільна поліуретанова мембрана EcoShell, що не містить ПФУ, з міцною тришаровою конструкцією.
Язичок 3D-BreathFit з асиметричним набиванням компенсує природну анатомічну асиметрію стопи.
Амортизуюча та стабілізуюча проміжна підошва з унікальною тривимірною внутрішньою структурою
Матеріали: високоякісна шкіра Perwanger та міцна тканина верху з поліаміду.
Підошва "Terragrip Hike Pro" з протекторними виступами глибиною 4 мм і дуже широкою площею контакту.

Взуття нове, без дефектів. Оригінал, з Німеччини. Без коробок.

Відправлю Новою Поштою, Укрпоштою,
- оплата на карту Приват всієї суми, або частинами.
-Зворотний платіж - передалата 150 грн.
-Оформлення замовлення - безпечна оплата.
Самовивіз з Луцька, Сарн, Вараша, Нетішина, Тернополя, Шепетівки, Новоград-Волинського

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 39
  • 39.5
Матеріал верху:
Замша Нубук
Матеріал підкладки:
Овчина Термопрокладка
Сезон:
Принт:
Без принту

Схожі товари