Всі категорії
Додати товар

Чарівні м'які легкі триколірні шкіряні черевики оксфорди броги shoe embassy англія 37 р

850 грн
Опис

Компанія Embassy London була заснована у Великобританії ще 2011 року. І відтоді, як з'явився наш перший магазин у центрі торгового району Лондона, наші клієнти з таким самим ентузіазмом стали ставитися до нашого «класичного стилю з індивідуальністю», як і ми.
Сьогодні Embassy London має інтернет-магазини та магазини у Великобританії — Грінвіч (Лондон), Камден (Лондон), Брайтон, Вестфілд (Лондон) і США (Денвер (Колорадо) — і щороку доставляє взуття і сумки тисячам задоволені клієнтів. у всьому світі. У чому секрет нашої лояльної та щораз більшої міжнародної клієнтури? Приголомшливий дизайн, комфорт на весь день, натуральна шкіра, якість ручної роботи та гарантовані компліменти.
Хоча наші початкові пропозиції були орієнтовані на жіночий стиль, згодом ми розширили нашу колекцію, щоб задовольнити потреби вимогливих джентльменів. Чоловіки та жінки, які раді виділитися з натовпу, природно, тяжіють до Embassy London
Це бренд, не схожий на жоден інший. Те, як ми поєднуємо знайоме та оригінальне, дає змогу нам пропонувати продукти, які знайдуть відгук на дуже особистому рівні. Люди, що відчинилися для себе Embassy London, вважають це найпотаємнішим секретом і буквально закохуються в це взуття. Ніщо не зігріває наші серця більше, тому що ми дійсно віримо, що для кожного знайдеться своя пара Embassy London.
Продаються чарівні дуже яскраві стильні черевички молодого молодіжного дизайнерського взуттєвого бренда з Великої Британії Shoe Embassy.
Це делікатна пара взуття на суху прохолодну погоду. Черевики можна назвати оксфордами, оскільки виріб із закритим стилем застібки. Модель можна позиціонувати і як броги, позаяк уздовж основних швів проходять перфоровані ділянки. Черевики з вузьким відрізним мисом, декорованим красивою перфорацією, яка називається " медальйоном". Верх виробу виготовлений із комбінованих різновидів м'якої оксамитової натуральної замші. Мис і задник взуття фабрично затемнені.
Взуття фіксується на нозі за допомогою м'яких круглих вощених шнурків червоного кольору. Вони протягуються через 6 пар маленьких акуратних отворів. Усі деталі черевиків відстрочені рівним подвійним широким швом нитками контрастного білого кольору.
Виворітна сторона моделі має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри коньячного кольору. Зона закаблука виготовлена з м'якої оксамитової натуральної замші світло-мамельного кольору. Устілка фірмова дуже м'яка повністю шкіряна, не знімна.
Підошва з невеликим своєрідним широким каблуком виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми бежевого кольору. В зоні каблука є вставка з щільнішої гуми. У центрі підошви — зображення логотипа та назви бренда.
Черевики в ідеальному стані. Розмір 37. Довжина устілки 24 см. Але з огляду на форму мису, взуття підійде на стопу 23/23,5 см. Максимальна ширина устілки приблизно 78 мм. Модель на стандартну або кілька вже повноту стопи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36.5
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:

Схожі товари