Всі категорії
Додати товар

Чудові замшеві черевики челсі успішного німецького бренду gordon & bros

1889 грн
Опис

Чудові замшеві черевики челсі успішного німецького бренду Gordon & Bros. Нові, в коробці.
Ці черевики є ідеальним поєднанням моди, комфорту та універсальності, що робить їх ідеальним вибором для перехідних сезонів осені та весни.
Черевики, виготовлені з високоякісної натуральної замші, відрізняються довговічністю та розкішним зовнішнім виглядом. Замшевий матеріал не тільки надає їм елегантного вигляду, але й гарантує, що вони витримають щоденне носіння. Ваші ноги оцінять повітропроникність та м'якість шкіри.Челсі відрізняються відсутністю шнурків та пряжок, замість них використовуються еластичні вставки з обох боків. Саме завдяки вставкам, взуття легко одягається та комфортне при ходьбі. Універсальний світло коричневий колір цих черевиків дозволяє легко поєднувати їх з різними вбраннями, від повсякденних до формальніших.
Чи збираєтесь ви в офіс, зустрічаєтеся з друзями чи вирушаєте на прогулянку до парку, ці черевики вам допоможуть створити стильний образ. Це не тільки стильний аксесуар, але й практичний вибір для жінок, які цінують моду та комфорт. Вступіть упевнено у перехідну пору року з цими замшевими черевиками Gordon & Bros. Підніміть свій стиль і насолоджуйтесь комфортом, який вони забезпечують, створюючи модний образ, який підходить для будь-якого випадку.

Розмір 40.

Матеріал:
100% замша

Перш ніж Gordon & Bros став всесвітньо визнаним брендом чоловічого та жіночого взуття, засновники бренду подорожували світом. Декілька континентів зіграли свою роль у пошуках високоякісної шкіри та ідеальних робочих інструментів. Зрештою, матеріали та обладнання повинні ідеально поєднуватись один з одним.
Сьогодні взуття Gordon & Bros захоплює чоловіків у всьому світі. Бренд виступає за гнучкий спосіб життя, тому завжди вигадує нові ідеї. Gordon & Bros переконаний, що класичні образи підійдуть кожній особі. Саме тому бренд працює з татуйованими моделями, організовує великі фото сесії.
Мета бренду полягає в тому, щоб кожне чоловіче взуття супроводжувало власника протягом усього його життя на важливих етапах його життя. Тому в асортименті бренду не тільки елегантне ділове взуття, а й повсякденні кросівки та незвичайне повсякденне взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:

Схожі товари