Всі категорії
Додати товар

New balance 701. ботинки женские. зима. оригинал. новые.

3500 грн
Опис

Оригінал на 100%. Повний комплект коробки. На нозі та в примірці не були. Привезені з Німеччини, купувалися у фірмовому магазині. Теплі, зручні та технологічні. Дуже стильно та креативно виглядають на нозі.

Розмір жіночий: 10US / 41 наш / 27 см.

Кросівки New Balance 701 призначені для дівчат, які прагнуть виглядати стильно навіть у сильні морози. Завдяки натуральній шкірі, з якої виконується виробництво взуття, модель чудово дихає, пропускає необхідне повітря. Завдяки цьому всередині не виникають бактерії та неприємний запах. Також варто відзначити підвищений верх виробу, завдяки чому всередину не потраплятиме сніг. Фіксуючі накладки дозволять стопі займати максимально комфортне становище. Стильний вигляд доповнить будь-який повсякденний або спортивний образ.

Жіночі черевики New Balance 701 - зимові черевики для тих, хто бажає привнести у свої зимові прогулянки ще більше тепла та комфорту!
Верх моделі, виконаний з натуральної шкіри преміальної обробки та доповнений широкою гумовою вставкою в носовій частині черевика, захистить Вас від снігу та вологи, а м'яку підкладку – від холодного вітру.
Завдяки м'якій підошві з піни вони забезпечують максимальний комфорт у повсякденному використанні.
А ось агресивний протектор ідеально працює на нерівній слизькій землі.
Взуття всередині має утеплювальний шар (штучне хутро), який забезпечить комфорт навіть за низьких температур.
Виконані у класичних кольорах у мінімалістичному дизайні ці черевики лаконічно доповнять Ваш гардероб, подарувавши неймовірне почуття комфорту.

Купуйте тільки оригінал, ви цього варті.

Дивіться всі мої продажі оригінальних товарів.

Відповім на будь-які питання.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 41.5
  • 41
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Штучне хутро
Сезон:

Схожі товари