Всі категорії
Додати товар

Черевики ботильйони fly scop (42-43) з натуральної шкіри оригінал жіночі

1175 грн
Опис

Масивні ботильйони з високою посадкою в модному червоному кольорі Fly's Sc********** — це сильний міський стиль, який так само добре виглядатиме як з джинсами, так і з легінсами та сукнею чи спідницею.

Scop 144110 зручно, але гнучко сидить на ваших ногах, має три широкі ремінці, які обертаються навколо черевика зсередини. Починаючи з легкодоступної застібки-блискавки, де вони закріплені на місці, ці ремені обертаються до зовнішньої частини черевика, де вони застібаються великими бронзовими пряжками, які можна відрегулювати за розміром.

Створюючи міцну та надійну посадку, 144110 має посилену п’ятку та носок. Ця структурна підтримка доповнюється верхом Scop з м’якої еластичної шкіри, який зручно адаптується до форми ваших ніг. Модний, а також функціональний, Scop 144110 має двотональний блок підошви TPR, який утворює амортизаційну подушку під ногами та забезпечує гнучкість і відскок на кожному кроці. Це має фестончасту підошву та товсту, воскову прострочку, яка окреслює контур черевика. Підошва піднімається з низьким, рівномірним нахилом, щоб сидіти на 3,5 см біля каблука. Крім того, носок і п’ята вигнуті вгору, щоб полегшити природне погойдування ваших ніг вперед під час ходьби.

Створюючи легку та зручну посадку, 144110 має м’яку внутрішню частину з текстильною підкладкою, яка тягнеться до губчастої та підтримуючої знімної устілки. Це прикрашено принтом Fly, завдяки чому ці черевики добре виглядають як зовні, так і всередині.
Збережені у дуже хорошому стані, без прихованих н'юансів, все,як на фото. Надзвичайно якісні, зручні та комфортні! Точно не пошкодуєте!

Розмір поданий 42, але ніби трішки великомірять, будуть на 42,5-43, на стопу 27,5-28 см. (устілка у середині має ще незначний зазор по довжині.
Надам будьяку необхідну додаткову інформацію та фото.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 42.5
  • 43
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Текстиль
Тип підошви:
Довжина устілки:
27,5 см 28 см