Всі категорії
Додати товар

Ботинки ecco 35 р.

1350 грн
Опис

Продам у чудовому стані шкіряні черевики ECCO. Розмір 35. Замір устілки на фото.

Опис
Дитячі черевики ECCO SP.1 LITE K у сучасному стилі одночасно мають класний вигляд і дуже зручні в носінні. Модель розроблена з використанням найкращих технологій підтримки стопи, що росте, й обладнана водонепроникною мембраною GORE-TEX® для комфортних прогулянок у будь-яку пору року.
Монохромний верх у білому кольорі доповнений декоративними елементами: перфорацією на носку, потрійною застібкою та світловідбивними стрічками, які не тільки додають оригінального акценту дизайну, але й забезпечують видимість темної пори.
Підошва виготовлена з поліуретану — м'якого, гнучкого та легкого матеріалу, який гарантує чудовий контакт із будь-яким покриттям: нога стійка та на слизьких підлогах, і на вологій поверхні. Потрійні ремінці з липучкою дають змогу взутися за секунди, надійно зафіксувавши стопу.
ECCO FLUIDFORM — унікальна технологія створення анатомічної колодки, що підтримує природне положення стопи та підсилює амортизацію під час кожного кроку.
Високоякісна натуральна шкіра власного виробництва бренда надає взуттю розкішного зовнішнього вигляду та вирізняється м'якістю й міцністю.;
Спеціальна мембрана GORE-TEX розташована між підкладкою й верхом і ефективно перешкоджає потраплянню води всередину черевика, даючи водночас зайвої вологи випаровуватися зсередини;
Амортизувальна вставка SHOCK POINT знижує ударне навантаження на хребет і суглоби;
Підкладка та устілка з текстилю створюють комфортний внутрішній мікроклімат, підтримуючи гарну циркуляцію повітря.

GORE-TEX вид тканини, яка завдяки своїй особливій структурі має водовідштовхувальні або вітрозахисні властивості та водночас пропускає через себе водяну пару.

Пересилаю Новою Пікою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 35
Матеріал верху:
Висота виробу:
Високі
Стиль:
Повсякденний
Мембрана:
Gore-Tex

Схожі товари