Всі категорії
Додати товар

Черевики australia luxe collective оригінал

3000 грн -17% 2500 грн
Опис

Продам нові черевики Australia Luxe Collective. Матеріал натуральна замша та натуральне хутро (Австралія). Дуже легкі, зручні та акуратно виглядають на нозі, не широкі. Неймовірно теплі та комфортні. Хутро дуже щільне та високе. Колір коричневий. Розмір US 7 Euro 38 довжина устілки 24 см. Оригінал, купувала в США. З усіма сертифікатами та голограмою.

Australia luxe collective — австралійський взуттєвий бренд, заснований у 2007 р. В Лос 08е. Створює взуття з натуральної вовни для найдосвідченішої жіночої та чоловічої аудиторії, втіливши ідею зручності та якості.
Сьогодні уги від Australia Luxe Collective займають почесні місця в гардеробах найзнаменитіших модниць планети. Jessica Alba, Gwen Stefani, Kate Hudson, Paris Hilton, Sienna Miller, Lady Victoria Harvey і Sarah Jessica Parker вибирають цю марку як для прогулянок, так і для появи на світських заходах. Для взуття Australia Luxe Collective характерні: акуратність в оздобленні, якісні матеріали, металевий логотип і, звичайно, досить оригінальний дизайн. Для виробництва чобіток Австралія Люкс Колектив використовує поліпшену гуму, органічну бавовну та шкіру, оброблену без небезпечної для людини хрому. Australia Luxe Collective піклується про те, щоб вироблене взуття було екологічно чистим і не завдала шкоди ні клієнтам, ні природі. Це взуття абсолютно універсальне! Черевики та уги Australia Luxe Collective підходять і під короткі вовняні сукні, і під легінси, і під звужені джинси.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 38
  • 37.5
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Овчина
Сезон:

Схожі товари