Всі категорії
Додати товар

Чудові високі чорні шкіряні чоботи hispanitas іспанія 39 р.

915 грн
Опис

Історія торгівельної марки Hispanitas почалася в далекому 1925 році. Заснована компанія була Альфонсо Чіко де Гусман в іспанському місті Петрер, основним видом діяльності було виробництво і продаж шкіряного взуття і аксесуарів. Сьогодні власником бренду є онук засновника. В основі успіху Hispanitas лежить оригінальний власний стиль, накопичені за багато років досвід і таємниці шевського ремесла, що передаються з давніх часів, з покоління в покоління. Послідовниками Альфонсо стали його син Франциско і онуки Карлос і Луїс. Їм вдалося не тільки зберегти колишні сімейні традиції, але і примножити капітал. В історії компанії були і важкі часи, і величезний успіх. Засновники змогли гідно вийти з кризи, завдяки перевіреній часом продукції — балеток, які згодом стали гордістю і візитівкою бренду Hispanitas. Власником торгової марки Hispanitas є компанія Emboga, S. A. Знаходиться вона також в містечку Петрер. Відділ дизайнерів, виставкова кімната, підрозділи управління, центральний склад фірми в бізнес-центрі під назвою Salinetas Industrial Estate. Співробітники підбираються дуже ретельно, працюють тільки професіонали, які володіють високою кваліфікацією, динамічністю, цілеспрямованістю і ентузіазмом. Взуття та аксесуари для жінок торгової марки Hispanitas поширюється і в країни Європи, Америки, а також в Японії і ОАЕ. Ця взуття дуже популярна серед покупців. Туфлі, чобітки можна побачити як на молоденьких дівчат, так і на бізнес-вумен, або на жінці у віці. Компанія ретельно слідкує за змінами в модному світі, швидко реагуючи на всі новинки і тенденції. Кожна модель взуття від Hispanitas оригінальна і унікальна, в наступної колекції її вже не побачиш. Отличается эта обувь своим удобством, соответствием модным требованиям, а также дизайнерскими новшествами. И все эти качества включает в себя одна модель. Главным лозунгом последних коллекций стала фраза — «Утонченность никогда не станет жертвой удобства». По мнению Луиса Чико де Гусмана, удовольствие от ношения его обуви сравнится лишь с наслаждением в моменты ее создания.
Крім жіночого взуття під брендом Hispanitas п'ять років тому була випущена колекція чоловічого взуття. Вона була призначена для тих чоловіків, які цінують зручність, практичність, але і завжди бувають в курсі модних новинок. Кожна модель взуття від бренду Hispanitas — даний твір у галузі мистецтва. Продаются классные высокие кожаные сапожки знаменитого испанского обувного бренда Hispanitas. Это модель высоких кожаных сапог на низком цельнолитом устойчивом резиновом каблуке. Верх обуви выполнен из толстой мягкой фактурной натуральной кожи черного цвета. Сапожки с широким просторным округлым мысом. На наружной боковой поверхности в верхней части есть глубокая V - образная кожаная вставка, которая позволяет обуви моделироваться по объему голени. Для этого предусмотрена система элегантных разноцветных эластичных резинок ( 5 пар), которые фиксируются при помощи оригинальных заклепок в тон с эластичными резинками. На внутренней боковой поверхности в верхней части есть небольшой V - образный разрез , с подшитой эластичной резинкой. Модель фиксируется на ноге при помощи фирменной молнии.
С изнаночной стороны обуви есть подкладка, выполненная из мягкой гладкой натуральной кожи фиолетового цвета. Стелька фирменная мягкая полностью кожаная не съемная.
Подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины черного цвета. Подошва с небольшим цельнолитым устойчивым каблуком. Его высота 3 см.
Обувь в отличнейшем состоянии. Размер 39. Длина стельки - 25,5 см. Максимальная ширина стельки около 84 мм. Сапожки на стандартную или чуть шире полноту стопы. Высота изделия по заднему шву до уровня подошвы 38 см. Объем обуви по верхнему краю без учета растяжения резинок - 37 см. ( измеряла по наружной стороне сапожек). Резинки позволят увеличить объем до 5 см.
Сапожки очень удобные, идеально сидят на ноге.
Модель произведена в Испании.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:

Схожі товари