Всі категорії
Додати товар

Теплющие фірмові цигейковые уггі шоколадного кольору bearpaw сша. 9 р.( 39 р.)

885 грн
Опис

Bearpaw (Бирпоу) — американська торгова марка чоловічого, жіночого, дитячого взуття для всіх сезонів. Історія створення торгової марки Bearpaw (Бирпоу) Американська компанія Bearpaw займається виробництвом популярних теплих чобіт, під назвою уггі. Ця взуття просто чудово підходить для любителів комфорту в поєднанні з оригінальним стилем. У перекладі з англійської мови назва компанії означає «ведмежа лапа». Взуття торгової марки має просто унікальними властивостями, адже взимку в ній тепло і комфортно, а от влітку — прохолодно і сухо, адже ще з найдавніших часів відомо, що шерсть овець чудово зберігає тепло людського тіла і відмінно поглинає вологу. Компанія Bearpaw була заснована в 2001 році в США, але за такий короткий період свого існування вона, завдяки неймовірній якості своєї продукції, підкорила багатьох покупців у різних країнах світу. Творцем взуття став підприємець Тому Ромео, метою якого було виробництво натуральної взуття, яка підходила б для будь-якого часу року. Американський бренд визнали в 2009 році найкращим взуттєвим брендом не тільки на території США, але також і за межами держави. Чудова якість взуття, відповідність актуальним модним тенденціям, практичність, оригінальний дизайн і тільки натуральні матеріали — все це робить взуття Bearpaw неймовірно популярною. Ще одним конкурентоспроможним перевагою продукції бренду є її ціна. Доступність взуття для людей різних соціальних статусів і різних віків роблять її сьогодні найбільш стильною і зручною взуттям у всьому світі. У компанії представлено кілька ліній, у кожної з яких своя специфіка. Лінія Classic — це класична замшева і вовняна взуття. Оригінальні та ексклюзивні уггі представлені в колекції під назвою Boutique. А лінія Campus — це повсякденна і практична взуття. Об'ємні моделі взуття, в яких не страшно навіть самої лютою і сніжною зимою, представлені в колекції Tahoe. А ось м'яка і затишна взуття для дому у величезній кількості представлена в лінії Slipper. Слід зазначити, що торговельна марка Bearpaw, крім зимового взуття, виробляє ще й літнє взуття, основною особливістю якої є її «дихаючі» властивості. Прекрасні туфлі, сандалі, балетки, сабо з текстилю високої якості і натуральної шкіри представлені в літніх колекціях взуття. Продаются отличные угги американского бренда Bearpaw . Это оригинальная модель, выполненная из толстой натуральной замши шоколадного цвета Все швы открытые и очень аккуратно обметанные именно по верхнему краю прочными блестящими нитками чуть светлее по тону. На наружной боковой поверхности в верхней части пришит небольшой тканный лейб бренда. На заднике изображен логотип бренда. Верх обуви аккуратно обшит слоем натуральной замши. В нижней части изделия есть небольшой отстроченный кант. Он выполнен из натуральной замши шоколадного цвета.
. Внутренняя сторона - толстая мягая туго битая цигейка шоколадного же цвета. Стелька полностью выполнена из натуральной цигейки, в данном случае шоколадного цвета. Таким образом, вся внутренняя поверхность выстлана шикарной натуральной цигейкой, очень мягкой и очень теплой.
Подошва выполнена из легкой гибкой рифленой резины кофейного цвета.
Угги в отличном состоянии с минимальными следами носки в пяточной области подошвы. Размер американский - 9. Соответствует нашему 39 размеру. Комфортная длина стельки 25, максимум 25,5 см. Обувь подойдет и на ногу с высоким подъемом. Угги легкие и очень теплые. Высота по задней линии до подошвы - 33 см. Объем по верхнему краю по наружной стороне - 44,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 39
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Сезон:

Схожі товари