Всі категорії
Додати товар

Витончені коричневі шкіряні чоботи - челсі zara іспанія 35 р.

630 грн
Опис

ZARA –знаменитий бренд, народився в Іспанії, який виробляє чоловічу і жіночу одяг, взуття та аксесуари. Компанія Зара випускає одяг самостійно. Проводиться одяг бренду в Іспанії, Португалії, і в багатьох країнах Азії. Починалася історія бренду з пошиття у невеликої приватної майстерні моделей нижньої білизни для жінок, одним молодим іспанським кравцем Амансіо Ортега. Він і його дружина заснували сімейну майстерню з пошиття одягу, а незабаром слава розлетілася на все місто. Первый магазин одежды Zara открылся в 1975 году, в его родном городке Ла-Корунья. А первый магазин за рубежом, в Португалии, открывается в 1988 году.
Та или иная коллекция одежды Zara, на то время, создавалась наподобие одежды знаменитых модных брендов, но была на порядок дешевле. Они тщательно следили за модными трендами каждого сезона, и тут же выпускали подобную коллекцию, что упрощало им задачу с дизайном и придумыванием новых моделей.
Слідом за модними колекціями одягу, починається новий етап, в асортименті з'являється взуття Zara. Брендом активно випускається нова та якісна чоловіче і жіноче взуття Zara, яка, як і одяг, припадає до душі покупцям. Бренд ZARA став відомим та успішним завдяки множинним продажу в роздрібних магазинах мережі бренду, а також завдяки пошиття стильного одягу і взуття. Зараз світові відомі кілька ліній виробництва бренду Zara. З них найвідоміші: Zara woman - жіночий одяг Zara, яка виробляється з дорогих якісних матеріалів; Zara Basic –одяг виконана з більш простих матеріалів, і трохи дешевше попередньої лінії; Zara Man - чоловічий одяг Zara - якісна дорога одяг для чоловіків. Продаются изящные кожаные полусапожки - челси знаменитого испанского обувного бренда Zara. Верх обуви выполнен из мягкой фактурной натуральной кожи шоколадного цвета. Мыс обуви красивый округлый. Сапожки - челси, то есть на боковых поверхностях обуви есть длинные вставки, выполненные из эластичной резинки темно-коричневого цвета. В верхней части задника есть широкая кожаная петля - для удобства надевания обуви.
Изнаночная сторона обуви имеет мягкую дышащую текстильную подкладку - в передней части. По верхнему краю есть широкая вставка из гладкой натуральной кожи темно-синего цвета. Стелька фирменная мягкая не съемная. Стелька выполнена из гладкой натуральной кожи черного цвета.
Подошва с небольшим мужского типа наборном каблучке, широком и устойчивом ( высота 10 мм. ) выполнена из прочного эластомера. А набойка каблука и большая вставка в передней части подошвы выполнены из рифленого каучука светло-коричневого цвета. По периметру подошвы проходит мощный шов, соединяющий кожаный верх модели с подошвой.
Сапожки выглядят очень здорово: легенькие, мягенькие, изящные.
Модель в отличнейшем состоянии. Размер 35. Длина стельки - 22,5 см. Максимальная ширина стельки около 78 мм. Сапожки на стандартную полноту стопы. Высота сапожек по задней линии до уровня подошвы 11,5 см. Объем изделия по верхнему краю - 24 см.
Модель произведена в Индии.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 35
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Шкіра Текстиль
Сезон:

Схожі товари