Всі категорії
Додати товар

Світло оливкові фірмові парусинові кеди palladium франца 37 ( 23 см)

750 грн
Опис

Palladium — це бренд із неймовірною історією. Колись компанія виробляла покришки для літаків, а тепер створює дуже якісне та надійне взуття. Бойци французького «Іностанного легіону» гідно оцінили всі позитивні сторони черевиків Palladium. Зараз компанія пропонує зануритися у світ пригод і дослідження «міських джунглів».
Заснована 1920 року, марка Palladium спочатку виготовляла шин для аеродромної авіації. Використовуючи новаторську технологію вставки смужок із полотна в вулканізовану гуму, компанія постачала на ринок дуже якісну продукцію для літаків. Контроль якості був таким передовим, що незабаром більшість літаків у Європі були обладнані саме шинами Palladium.
Після другої світової війни попит на гуму для літаків різко впав і компанія терпіла величезні втрати. Тому в 1947 році, в одній із французьких провінцій, фірма запустила завод із виробництва взуття. Взуття Palladium було таким само надійним, зносостійким і довговічним, як і шини, що чудово зарекомендували себе. Всі ці характеристики, у поєднанні з відчутним комфортом були такими гарними, що французький «Інопросторний легіон» почав використовувати це взуття як елемент своєї уніформи. Взуття для солдатів — одна з найважливіших деталей спорядження: без якісних берець багато не навоюєш, особливо в умовах перетятої місцевості. Найчастіше навіть така, здавалося б, дрібниця, як поганий шов або відклейна підошва, можуть призвести до загибелі. Черевики Palladium визнані та високо цінуються солдатами та це дорого коштує. Наприклад, модель Pampa, випущена Palladium успішно пройшла випробування суворих пипень Північної Африки та багатоденні переходи по горах Атласу, Марокко.Обув'як характеризується перш за все класичними брутальними моделями в поєднанні з оригінальним дизайном, властивим тільки Palladium. Однією з відмітних особливостей є наявність на кожній моделі фірмового логотипа компанії у формі кола з вписаний у нього найменуванням марки та роком заснування. Крім цього, назва бренда друкується й на задній частині підошви. Підошва у взутті Palladium виготовляється тільки із суцільнолитої вулканізованої гуми. З'єднання верху взуття та підошви оброблене периметром спеціальною окантовкою, яка вкупі з гумовою накладкою на носку надає взуттю додаткової міцності
Ще однією відмінністю підошви є наявність глибокого протектора з оригінальним малюнком. Підошва з таким протектором забезпечує максимальне зчеплення з поверхнею
Сьогодні класичні лінії, перевірена надійність і оригінальний дизайн Паладіум є зразком взуття для активних людей, які готові в спеку та холод досліджувати та відкривати для себе нові горизонти, часто не підозрюючи, що все це є буквально в сусідньому дворі.
Продаються стильні фірмові кеди/ черевички знаменитого французького взуттєвого маркера Palladium. Модель Pampa Baggy. Верх виробу виконаний з м'якої м'якої фактурної натуральної джинсової тканини/спідниці світлого оливкового кольору. Традиційно мис взуття надійно захищений — погумований. Виріб можна носити як високих черевиків, так і у формі укорочених черевиків із закотом. На закотах язичка та зовнішній бічній поверхні м'якого тканинного закоту — фірмові лейби бренда. Закоти фіксуються за допомогою 2 металевих кнопок. Шнурування взуття здійснюється за допомогою 5 пар люверсів і широких плоских шнурків оливкового кольору.
Виворітна сторона взуття представляє зворотний бік щільної тканини оливкового кольору. Стілка м'яка фірмова, знімна. Верх устілки — м'яка натуральна тканина оливкового кольору.
Підошва — фірмова підошва бренда. Виготовлена із суцільнолитої вулканізованої рифленої гуми коричневого кольору.
Взуття в відмінному стані. Розмір 37. Довжина устілки — 23 см. Ширина — 8 см. Виходячи з параметрів, це повний 36 р.
Модель произведена во Вьетнаме.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 36
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари