Всі категорії
Додати товар

Nike court legacy. кеды женские. кожа. оригинал.

3500 грн
Опис

Оригінал. Купувалися у Німеччині у фірмовому магазині. Повний комплект коробки. На нозі та в примірці не були. Дуже динамічно виглядають, стильна яскрава модель, що запам'ятовується. Повністю шкіряні.

Розмір жіночий: 10US / 27 см / 41 наш

Нова версія класичної тенісної моделі у сучасному вуличному дизайні. Модель із класичним верхом із гладкої шкіри доповнена класичним простроченням та логотипом Swoosh у стилі ретро створює модний спортивний образ. Цілісна підошва, виготовлена методом термічної обробки, створює мінімалістичний образ. Низький бортик, що повторює форму кісточки, забезпечує комфорт. Гумова підмітка на всю довжину із традиційним зигзагоподібним малюнком забезпечує зчеплення з різними типами поверхні. М'яка устілка виготовлена з піноматеріалу. Номер Swoosh знак на задній частині. Напис NIKE витіснений на петлиці на п'яті.

Переваги моделі:

Легкий верх
Взуття з верхом із високоякісного матеріалу, що додає легкості. Носіть улюблене взуття щодня і насолоджуйтесь довгими та комфортними прогулянками.

Міцна підошва
Повсякденне взуття, яке відрізняється якісним та міцним дизайном завдяки підошві з високоякісного матеріалу.

Тканинний салон
Усередині цих туфель підкладка із міцного матеріалу, що не сковує рухів. Це ідеальна модель для повсякденного носіння – особливо для активних та модних жінок.

Класичні шнурки
Спортивне взуття на шнурівці відмінно підійде жінкам, які цінують комфорт та універсальне взуття, що підходить до будь-якого вбрання.

Натуральний верх
Взуття з натуральної цільнозернової шкіри преміальної обробки набуває форми вашої ноги, що робить її дуже зручним для повсякденного носіння.

Ніжні пастельні тони
Носіть повсякденне взуття, яке підкреслює ваш характер! Дівчачі туфлі пастельних тонів ідеальні для жінок, яким подобається ніжний та витончений стиль.

Купуйте тільки оригінал, ви цього варті.

Відповім на будь-які питання.

Дивіться всі мої продажі оригінального товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал:
Застібка:
Шнурівка
Сезон:

Схожі товари