Всі категорії
Додати товар

Timberland ultra waterproof bradstreet dark brown.мужские ботинки

6300 грн
Опис

Лімітована версія!

Оригінал. Абсолютно нові. Повний комплект коробки. На нозі та в примірці не були. Привезені із Норвегії. Чи не вітрина, не манекен. Преміальний сегмент взуття світового лідера. Для справжніх цінителів якісного взуття.

Розмір: 10US/43 наш/28 см устілка.

Timberland Bradstreet Ultra Gtx Chk — насолоджуйтесь повним комфортом та зручністю, які вони забезпечать вам на кожному кроці, щоб ви могли насолоджуватися своїм днем із повною свободою пересування.

Сучасні чоловічі черевики зі шкіряним зовнішнім оздобленням. Вони мають м'яке дно та нековзну гумову підошву. Відмінний вибір для повсякденного ділового чи напівформального образу.

Деталі

Зроблено зі шкіри Better Leather на шкіряному заводі, нагородженому LWG Silver.
Технологія GORE-TEX™
50% перероблені шнури з ПЕТ
Підошва GreenStride™
Гумова підошва з антиковзанням.

Детально про технології:

Водонепроникний
Завдяки повністю проклеєній конструкції та спеціально обробленим тканинам цей продукт захищає у вологу та дощову погоду.

СЕРТИФІКОВАНИЙ ШКІРЯНИЙ ЗАВОД
Один або кілька основних компонентів складаються щонайменше на 50% зі шкіри первинного дублення. Шкіра обробляється екологічним способом, за процесом спостерігає комісія.

Мембрана GORE-TEX
Залишайтеся сухими та комфортними навіть у найсуворішу зиму та найгірше літо з виробами Timberland® з водонепроникною технологією Gore-Tex. Він не пропускає воду, але дозволяє волозі всередині – і вам – вийти назовні.

Грінстрайд™
Наші зручні підошви GreenStride™ на 75% виготовлені з органічної цукрової тростини та натурального каучуку дерев. Ці матеріали перетворюються на натуральну, пружну та зручну піну, яка поміщається у ваше взуття, щоб мінімізувати навантаження на ваше тіло. Використовуючи природні матеріали, що відновлюються, ми допомагаємо мінімізувати наш вплив на навколишнє середовище.

Купуйте тільки оригінал, Ви цього варті.

Відповім на всі запитання.

Дивіться всі мої продажі.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 43
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Мікрофібра
Сезон:
Демісезон

Схожі товари