Всі категорії
Додати товар

Чудові фірмові шкіряні напівчоботи — челсі veltheim switzerland 40 р.

1150 грн
Опис

Продаються чудові шкіряні напівчоботи найелітнішого швейцарського взуттєвого бренда, що виробляє чудові моделі для верхової їзди — Veltheim.
Це чобітки — челсі, тобто взуття із широкими еластичними вставками по бічних поверхнях. Верх виробу виконаний з товстої дуже м'якої гладкої натуральної шкіри темно- тютюнового кольору. Чобітки з красивим округлим мисом. У центрі задника проходить вертикальна шкіряна вставка, яка закінчується шкіряною петлею — для зручності надягання взуття. У верхній частині зовнішньої бічної поверхні закріплений фірмові логотип бренда (на правому чобітці лого немає).
Виворітна сторона моделі обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору. Підкладка в зоні склепіння стопи виготовлена з повітропроникної тканини — для максимального комфорту.
Підошва з маленьким широким " чоловічим" підбором виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору.
Обувь не ношена. Але є кілька нюансів. Перший — немає фірмового лейба на правому чобітці. Другий — є мінімальна потертість шкіри нижньої частини зовнішньої бічної поверхні того ж правого чобітка. Зовсім не помітна.
Розмір 40. Довжина устілки — 26 см. Максимальна ширина устілки приблизно 8 см. Модель на делікатну досить вузьку ніжку з високим підйомом. Висота чобіток по центру бічної поверхні до рівня підошви — 14,5 см. Висота каблука — 25 мм.
Ціни на моделі цього елітного дорогого швейцарського бренда починаються від 350 швейцарськихознавців.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40
Матеріал:
Шкіра
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари