Всі категорії
Додати товар

Nike free run 5.0 2015 black жіночі

1604 грн

розпродаж до 16 Травень

1283 грн
Опис

Якщо шукаєте легкі, але надійні кросівки для фітнесу та використання на бігових доріжках в Україні, зверніть увагу Найк 5.0. Стильна модель, виконана у чорно-білих тонах, підійде для експлуатації у будь-яких життєвих ситуаціях. Це непомітне, але гарне взуття, яке підкорює своєю простотою та витонченістю. Чорний сітчастий верх ідеально гармонує з білою підошвою. А назва та логотип бренду, які також пофарбовані білим, є своєрідною прикрасою моделі, все це виразно видно на фото 360. За практичністю вони не відрізняються від такого взуття, як кросівки Free Run 5.0 Saturation Purple (Фіолетові).

Кросівкам з лінійки Фрі Ран 5.0 властива приголомшлива легкість та комфортабельність.
Вони дозволяють власниці рухатися в природному темпі, не втомлюючись і не відчуваючи жодної незручності. Для надання підошві оптимальних показників амортизації та зчеплення виробниками використовувалися такі сучасні матеріали, як філон та вуглецева гума. А верхня частина Найк 5.0 є комбінацією синтетичних матеріалів, поліестеру і нейлону.
Такі кросівки міцні та практичні від п'яти до носа навіть у світліших тонах, якщо вирішите купити Nike Free Turquoise (Бірюзові).

Нога зручно сидить у взутті. Тканинний сітчастий матеріал м'яко облягає шкіру, даруючи винятково комфортні відчуття. Крім того, модель Free Run 5.0 підтримує середню частину стопи, що робить кожен рух жінки ще більш граціозним, витонченим, впевненим. Ходити та бігати в них можна так само легко, як і босоніж. Але при цьому ви будете надійно захищені від негативних факторів довкілля.

Ділові сучасні жінки часто віддають перевагу цій моделі Nike 5.0, високо цінуючи її елегантність та лаконічність. Взуття не впадає у вічі, але виглядає дуже стильно. Чорні кросівки з білою підошвою і задником можна носити під різний повсякденний і спортивний одяг.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 36.5
  • 36
  • 41
Матеріал:
Поліестер
Матеріал:
Принт:
Абстракція
Продавець
ankis83
Lore Store
Київ
13% виконаних замовлень
Був