Всі категорії
Додати товар

Кросівки adidas porsche design iv р 5000 leather black grey. 40-41р

1900 грн
Опис

Культові кросівки Adidas Porsche. Спільний проект Adidas та Porsche Design Studio. Найкращі дизайнери та технологи розробили найкращу модель взуття для щоденного носіння. Висока якість матеріалів, принципова відточка кожної дрібниці, унікальна підошва. Все це у комплексі робить їх особливими.
Верх кросівки виконаний з натуральної шкіри. Підошва кросівок складається з двох ключових елементів, ребристої передньої частини, для максимальної стійкості та захисту від ковзання та задньої частини, що амортизує, яка виконана за технологіями, які використовує Porsche у своїх машинах.
Система управління енергією BOUNCE (a³) - це унікальна та всебічна конструкція проміжної підошви, що забезпечує амортизацію та контроль. Від першого дотику стопи з поверхнею до моменту відштовхування, за кожну фазу відповідають спеціальні матеріали, геометрія та рівень пружності різних елементів. Система BOUNCE (a³) стає легшою, ефективнішою у розсіюванні ударних навантажень та контролі руху. Ергономічно вивірений дизайн кожного елемента максимізує їхню ефективність і допомагає створити виключно надійну систему амортизації.
40р - 25см.
41р - 26см
▪️Сезон : весна / осінь

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
  • 41
Матеріал:
Продавець
victor678
victor678
Вінниця
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари