Всі категорії
Додати товар

Білі шкіряні жіночі кросівки ecco flexure runner

3000 грн
Опис

‼️ ПЕРЕД ЗАМОВЛЕННЯМ ОБВ'ЯЗКОВО УТОЧНЮЙТЕ НАЯВНІСТЬ ‼️ НЕ НАТИСКАЙТЕ КНОПКУ " КУПИТИ" НЕ ДОМОВИВШИСЬ ЗІ МНОЮ В ЧАТІ БУДЬ ЛАСКА‼️

Жіночі кросівки 𝐄𝐂𝐂𝐎 🇩🇰 FLEXURE RUNNER W виконані з телячої шкіри високої якості білого кольору. Такі кросівки чудово виглядають на ногах у весняний період, підкреслюючи Вашу індивідуальність та чудовий смак.
Усю лінійку моделей ECCO FLEXURE RUNNER W відрізняє зручна посадка взуття на ногах. Анатомічна колодка забезпечує неймовірний комфорт. Взувши ці моделі, вже не хочеться їх знімати, і шукати щось інше. Знімна устілка з ECCO Comfort Fibre System збереже сухість і свіжість всередині взуття. Ці модель неймовірно міцна практична та носибельна. Вбити такі якісні черевики навіть при нещадному носінні дуже складно.
Завдяки сучасним технологіям черевики ECCO FLEXURE RUNNER W регулярно підтримують оптимальний клімат усередині. ECCO Comfort Fibre System зберігає свіжість та сухість, а комбінована підкладка допомагає циркулювати повітря. Мають гнучку, легку поліуретанову підошву. За рахунок анатомічної структури підошва повторює форму стопи. Виконана за фірмовою технологією бренду ECCO методом гарячої вулканізації. Зносостійка, легка та гнучка підошва виготовлена з легкого міцного поліуретану. Немає потворних швів і немає у виробництві клею. Ідеальна якість з'єднання верху взуття та підошви Це дуже важливо для носіння взуття по пересіченій місцевості, щоб забезпечувати максимальне зчеплення з поверхнею та не ковзати.

✅ US 9 / UK 7 / 40 р / 26,9 см

• Доставка НП. Відправляємо протягом 2-3х днів .
• Накладений при передоплаті 200 грн.
• Якщо вам не зручно здійснити примірку на пошті, можете забрати посилку, сплативши її вартість та приміряти вдома, повернення приймаємо протягом 2-х днів.
• Повернення за рахунок покупця.
• Бронь 24h. Із передоплатою – за домовленістю.
• Взуття може постачатися без коробки.

На взуття та сумки знижки не передбачено.
Багато шикарного взуття!!😍😍 Ціна нижче, ніж у магазинах!💰↘️↘️
Ексклюзивні прикраси та аксесуари 💎 💍🎀
Італійські сумки 👛👜💼
Дитячий одяг 👶🎽👖👗
Підписуйтесь! ☑️☑️☑️ Новинки викладаємо щодня 👠👟👞🥿🩴👡👢🥾

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40
  • 40.5
Матеріал:

Схожі товари