Всі категорії
Додати товар

❗️❗️❗️мена зручні дихаючі кросівки geox u nebula р. 37

1500 грн -27% 1100 грн
Опис

У відмінному стані, дуже хороша, практична, універсальна модель, обувка моєї доні, швидко переросли. Відсутня одна літера.
Ціни на нові ві 3000 грн.

Від виробника:
Кросівки з колекції Geox Nebula Модель зроблена з натуральної замші та текстилю.

Усередині підошви є водонепроникна мембрана.
Регуляція температури дає змогу утримувати відповідний мікроклімат, комфорт та гігієну. Стопи залишаються теплими та сухими.
Устілка гарантує вентиляцію.
Лінія Nebula створена для тих, хто багато ходить пішки. Це взуття не боїться ніяких обмежень і погодних умов - її можна носити хоч кожен день, де б ви не знаходилися. При взуття виробництва Nebula використовуються технології, відмінні дихаючі властивості, легкість і прекрасну терморегуляцію. Ви ніби гуляєте по хмарах!Система Net Breathing System включає великі отвори в підошві, які в поєднанні з повнорозмірною мембраною підсилюють дихаючу здатність і забезпечують високий рівень комфорту. Особливий шар захищає ноги без шкоди функціонування мембрани.
Устілка Geox: устілка з перфорацією створює відповідну циркуляцію повітря всередині взуття. Має антибактеріальні та дихальні властивості. Завдяки системі anti-shock забезпечує водночас відповідну амортизацію й комфорт.
Круглий м'який носок.
Нековзна стабільна підошва.
Комфортні й практичні.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 37
  • 36.5

Схожі товари