Всі категорії
Додати товар

Кросівки chloe sonnie розмір 38/24,5 см.

3375 грн
Опис

Стильні брендові кросівки Chloe SONNIE призначені для активного відпочинку та повсякденного носіння. Верх виготовлений із натуральної замші, натуральної шкіри та повітропроникної сітки, легка масивна підошва з піни. Кросівки легкі, зручні та комфортні.
Характеристики:
- Верх: натуральна замша/шкіра/текстиль
- Всередині: натуральна шкіра/текстиль
- Подошва: пена
- Колір: різнобарвні
- Артикул: 021944 (фото №6).
Розмір 38/24,5 см (фото No6). Довжина устілки 24,5 см (фото No6)/підійдуть на наш розмір 38-38,5 см.
Стан дуже гарний, верх/п'ята цілі, протектор у порядку, без дефектів.
Ласкаво просимо до нашого магазину. Відомі бренди, чудова якість — доступні ціни.
Умови доставки:
- До оформлення замовлення уточнюйте про наявність виробу. За оформленим замовленням посилка вирушає після 100% передоплати! Повороту/обміна немає;
- Без оформлення замовлення посилка відправляється Новою поштою після 100% передоплати на карту Приват або накладеним платежом за часткової передоплати 150. У разі відмови від посилки аванс не повертається, а йде на поштові витрати. Поштові витрати за рахунок покупця;
- Всі посилки обов'язково переглядайте в відділеннях пошти! Якщо виникнуть питання стану (наяву дефектів, не зазначених у оголошенні), складайте акт у присутності працівника пошти та обов'язково відправте нам з поштового відділення в листування з Шафою фото дефекту.
Якщо Виометрислали посилку — це буде підтвердженням того, що Вам усе підійшло, повернення/обміна немає! Щоб уникнути неприємних ситуацій, чітко дотримуйтесь наших правил!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38
  • 38.5
Матеріал:
Замша Шкіра Синтетика

Схожі товари