Всі категорії
Додати товар

Нові кросівки nike air force 1 07 (ct2302-100) шкіряні, оригінал 40 розмір

3899 грн
Опис

Кроссовки Nike Air Force 1 07 (CT2302-100) Шкіряні, оригінал
40 розмір 25 см устілка

Оригінал, рідна коробка, найкраща ціна!

Характеристики
Бренд- Nike
Аутентичність- Оригінал 100%
Матеріал- Шкіра
Технології- Air
Колір- Білий
Сезон- Весна, Осінь

Ці неймовірні кросівки не потребують ніяких вступних слів! Легендарна модель Air Force 1 '07 повертається в стриманому, та в той же час елегантному поєднанні кольорів. Виготовлені з натуральної шкіри, їх виразний верх у стилі ретро-баскетбольного силуету привертає увагу одразу. Багато чисельних перфорацій на верхній частині забезпечують постійний потік свіжого повітря всередині взуття. Що ще більше збільшує комфорт, це м'яка підкладка та еластична устілка, яка дарує відчуття приголомшливої м'якості кожного кроку.

Насправді вражає і система Nike Air, яка вміщена в підошву цих кросівок. Вона гарантує ефективну амортизацію, що гасить удари при ходьбі.

А що стосується зовнішньої частини цих кросівок, то вона оснащена гумовим протектором, який надійно тримається на будь-якій поверхні. Ви можете бути впевнені, що ваша стійкість і тяга залишаться незмінними, незалежно від умов.

Що ж, класика завжди виграшна! Кросівки Air Force 1 '07 - найкращий приклад цього правила. Вони втілюють елегантність, комфорт і бездоганний стиль, що зробить їх незамінними у вашій колекції взуття.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 40
  • 39.5
Матеріал:
Призначення:
Для повсякденного носіння Для баскетболу
Довжина устілки:
25 см

Схожі товари