Всі категорії
Додати товар

Ефектні комбіновані шкіряні напівчоботи kennel&schmenger германія 5 1/2

1000 грн
Опис

Kennel & Schmenger — це взуттєва фабрика, яку побудували 1918 року в місті Пірмазенсі, німецькому столиці взуття, розташованому в Південній частині Німеччини. Виробництво відкрили в невеликому цеху, а на сьогодні K+S є одним із передових виробників взуттєвої моди й аксесуарів. За майже вікову історію невелике виробництво перетворилося на потужну індустрію з випуску якісного взуття зі світовим ім'ям. Щорічний рівень продажів перевищує мільйон пар, і ця цифра постійно зростає.
Kennel&Schmenger використовує винятково високоякісну шкіру. Ця шкіра постачається найкращими італійськими шкіряними заводами. Постачають і до таких виробників, як Prada, Gucci, Dior та інших відомих дизайнерів.
Дизайнери K&S постійно подорожують у пошуках найзнаменитіших сучасних трендів у столиці моди (Париж, Мілан, Нью Йорк, Лондон). Отримують натхнення не тільки від моди, але й від архітектури, меблів. Тільки так можуть найточніше зобразити у своїх продуктах актуальні модні тренди. Створення кожної нової колекції починається з розробки 3000 ескізів. Кожен із них чекає свого вердикту від Андреаса Клауса — найкращого дизайнера Німеччини за версією 1997 року. З цієї величезної маси ескізів у виробництві надходить усього лише 250 найкращих моделей, які рівною мірою зручні та гарні.
Для взуття K&S характерна анатомічна колодка, що забезпечує рівномірний розподіл навантаження. Ідеальний мікроклімат ногам забезпечує верх і устілки з якісної шкіри вівці, кози або теляти. Пориста структура матеріалу добре пропускає повітря й вбирає зайву вологу. Готова пара вручну обробляється спеціальним складом, який забезпечує додатковий блиск і подовжує термін експлуатації.
Колекція K+S дуже різноманітна, не знає технічних і оптичних меж. Але водночас завжди категорично орієнтується на жінок, які мають стиль і високі вимоги до якості та зручності.
Компанія K&S випускає жіноче взуття для повсякденного носіння й особливо урочистих випадків, є спортивна лінійка. В асортименті — туфлі, босоніжки, чоботи, черевики, мокасини, ботильйони, балетки.
Дизайнери чітко відстежують світові модні тенденції та вносять корективи для колекцій, які реалізуються в певних регіонах. Враховується національна ментальність і кліматичні умови. «Ми даруємо нашим покупцям красу, правду та комфорт» — така головна мета виробників ексклюзивного німецького взуття K&S.
Продаються ефектні фірмові шкіряні напівчоботи німецького взуттєвого бренда преміумкласу Kennel&Schmenger. Це модель на високих стійких підборах. Верх виробу виготовлений із комбінованих різновидів натурального шкір: передня частина — м'яка натуральна замша пісочного кольору, а задня частина взуття — м'яка натуральна лакована шкіра, стилізована під шкіру рептилії. Уздовж усіх швів проходить декоративна строчка, виготовлена тонкими смужками натуральної шкіри коричневого кольору. На внутрішній бічній поверхні вшита фірмова блискавка коричневого кольору. У верхній частині взуття, за блискавкою, є невеликий розріз, під яким вшита еластична гумка — для максимального комфорту.
Виворітна сторона взуття має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри чорного кольору. У верхній частині — смужка м'якої натуральної замші пісочного кольору. По нижньому краю об'ємного задника підкладка виготовлена з м'якшої натуральної замші сірого кольору. Устілка фірмова м'яка незнімна. Устілка виготовлена з гладкої натуральної шкіри чорного кольору.
Модель на високих стійких підборах, обтягнутому натуральною шкірою (лакована натуральна шкіра під шкіру рептилії). Його висота приблизно 80 мм. Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору.
Взуття у чудовому стані. Розмір 5 1/2. Довжина устілки — 24,6 см. Максимальна ширина устілки приблизно 78 мм. Взуття на стопу вже стандартної повноти. Висота виробу по задній лінії до рівня підошви — 12,5 см. Дуже гарно виглядають на нозі. Дуже ефектні та зручні.
Взуття традиційно виготовляється в Німеччині.
Ціна аналогічних моделей 300 євро.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38.5
Категорії:
Матеріал верху:
Замша Лакована шкіра
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон:
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари