Всі категорії
Додати товар

Естетичні перфоровані шкіряні напівчоловічки-черсі liebeskind.berlin германія. 39 р.

685 грн
Опис

Німецький мультибренд Liebeskind.Berlin спеціалізується на випуску елегантних шкіряних сумок для неї і для неї, інших аксесуарів із натуральної шкіри. Часто під час виготовлення моделей використовується шкіра рептилій, крокодилів та інших екзотичних істот. Бренд також випускає модний одяг для жінок і чоловіків і витончене естетичне взуття. Цільова аудиторія молоді люди — 18-35. Хоча є моделі і для людей старшого віку.
Продаються естетичні перфоровані шкіряні напівчоботи — челсі від німецького мультибренда Liebeskind.Berlin. Модель із трохи подовженим округлим мисом, традиційними великими вставками з міцної еластичної гумки з бічних поверхонь. Але виготовлені з досить незвичайної для цієї моделі шкіри — м'якша натуральна перфорована шкіра світло- тютюнового кольору (складно точно вказати колір цього виробу). Колір виробу не є абсолютно однорідним: колірна гама ніби з мармуровими прожилками. Вся шкіра перфорована: з маленькими часто розташованими відваресями. По краях гумових вставок (вони трохи темніші за тоном, ніж шкіра) виріб обшитий вузьким шаром натуральної шкіри з рідкісними отворами. На заднику вертикальна вставка гладкої натуральної шкіри без перфорації. У верхній частині задника розміщена шкіряна петля для зручності надягання взуття.
З виворітного боку в чобіток є підкладка, виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри кольору хакі. Вся задня сторона вистелена найм'якшою оксамитовою натуральною замшею кольору хакі. Природно, під гумками немає нічого. Устілка м'яка анатомічна фірмова повною виготовлена з натуральної шкіри. Устілка не знімна.
Підошва з невеликим чоловічим типом широким набором підбором заввишки 2 см. Підошва виготовлена з еластомеру бежевого кольору.
Взуття у чудовому стані. Розмір — 39. Довжина устілки — 25,5 см. Модель не на широку ногу. Ширину устілки виміряти нереально. Максимальна ширина підошви — 9 см. Модель на досить вузьку стопу.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 39
Категорії:

Схожі товари