Всі категорії
Додати товар

Граційні чорні шкіряні напівчоботи на комфортній танкетці pavers англія. 38 р.

920 грн
Опис

Більшість із Вас покаже, що якісне та зручне взуття найчастіше набагато важливіше, ніж гарний одяг або аксесуари. Адже саме від взуття більшою частиною залежить наше відчуття комфорту упродовж усього робочого дня, вечірки тощо. Зрозуміла це та англійка Кеті Паверс, яка в 1971 р., втоми від нескінченних пошуків зручного, красивого та недорогого взуття, вирішила організувати власну марку взуття — Pavers. Зараз, через 40 років торговий будинок Pavers — великий і успішний британський ритейлер, що пропонує своїм покупцям тисячі моделей різного взуття власної марки та інших популярних європейських брендів. Основна запорука Pavers: взуття має бути одночасно стильним, якісним і недорогим.
Рік у рік мільйони щасливих покупців у всьому світі знову повертаються до Pavers, де вони набувають незмінно гарного та зручного взуття, яке дарує їхнім ногам щастя не на один сезон.
В асортименті — найрізноманітніші жіночі та чоловічі взуття: туфлі, черевики, чоботи, сандалі, сабо, кеди та кросівки, домашні капці. Крім того,. Тут представлені й «аксесуари» (під цим поняттям об'єднані товари різного призначення!): масажери для ніг, шкарпетки, анатомічні устілки, шкіряні рукавички та сумки, приладдя для догляду за взуттям, коробки для зберігання взуття та парасольки. Тобто концепція Pavers — наочне втілення принципу «Все, щоб надовго зробити ваші ніжки щасливими».
Витончений смак, європейська вимогливість і прагнення до краси знаходить своє втілення в моделях Bellissimo. Дизайнерські рішення, підбір матеріалів, увага до деталей дають змогу взуттю Bellissimo красномовно говорити про бездоганний смак свого власника, допомагаючи йому сформувати свій неповторний стиль і виразити себе через призму моди. Це взуття ідеальне для святкових днів і урочистих вечорів, але воно може прикрасити собою навіть будній день.
Продаються граційні шкіряні напівчоботи найпопулярнішого англійського взуття для дорослих і дітей — Pavers. Верх взуття виконаний із комбінованих різновидів натуральної шкіри: передня частина — дуже м'яка фактурна натуральна шкіра чорного кольору, об'ємна вставка в нижній частині задника — товста м'яка гладка натуральна шкіра чорного кольору, фігурні вставки в нижньої частини бічних поверхонь і по верхньому краю виробу — м'яка лакована натуральна шкіра чорного кольору, а фігурні вставки у верхній частині бічних поверхонь — м'яка натуральна замша чорного кольору. Човники з комфортним округлим мисом. Модель фіксується на нозі на зовнішній бічній поверхні за допомогою фірмової ykk блискавки чорного кольору. Взуття декороване широкими вистьобами нитками чорного кольору. Вони проходять по шкіряних вставках зовнішньої бічної поверхні виробу.
З виворітного боку чобітки утеплені м'якою флісовою підкладкою чорного кольору. Устілка м'яка фірмова незнімна. Верх устілки — м'яка натуральна шкіра чорного кольору.
Модель на комфортній не дуже високій танкетці. Її максимальна висота 42 мм.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору.
Взуття в відмінному стані. Розмір — 38. Довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки приблизно 84 мм. Чобітки на стандартну або трохи вже повноту стопи. Висота чобіток по задній лінії до рівня танкетки — 10,5 см. Обсяг по верхньому краю — 26 см. ( вимірювала по зовнішньому боку взуття).
Виробництво — Індія.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал верху:
Шкіра Замша Лакована шкіра
Матеріал підкладки:
Фліс Шкіра
Сезон:

Схожі товари