Всі категорії
Додати товар

Комбіновані чорні спортивні туфлі geox respira італія 38 р.

700 грн
Опис

Дивлячись на взуття італійського бренда Geox, розумієш, наскільки важливий випадок. Раптом у голову може прийти геніальна ідея, здатна буквально змінити світову взуттєву індустрію. Так сталося з засновником марки Маріо Моретті Полегато, представником найбільшої династії виноробів, що виробляють біле італійське вино Prosecco. 1992 року Маріо опинився в Неваді, на міжнародній виставці вина.
Прогулюючись по пустелі та місцевим скелястим схилам, Полегато відчув нестерпний дискомфорт у важкому туристичному взутті. Тоді він ножем пройшов дірки у своїх черевиках: ноги почали «дихати» і стало набагато легше. Зрозуміло, це не могло стати рішенням проблеми. Після повернення на батьківщину Полегато не відпускала ідея — створити взуття, що «дихає».
Після декількох місяців у домашній майстерні Маріо завів до розуму свій проект, створивши спеціальну мембрану, що дає підошві пропускати повітря.
Взуттєві компанії, яким Полегато намагався продати патент, реагує на винаходження делікатно. І 1995 року Маріо вирішив виготовляти інноваційне взуття сам, під своїм власним брендом. Назва Geox — це поєднання грецького geo — земля та x — символу нових технологій.
Geox знадобилося лише кілька років, щоб завоювати покупців в Італії та вийти на міжнародний ринок. Уже не перший рік Geox входить до десятки виробників, які лідирують за обсягом проданих пар на рік у категорії casual.
2001 року Маріо представив новий патент на «повітропроникну» шкіру. Наступний крок у розширенні асортименту — виробництво взуття, що підходить для офісу та урочистих заходів.
Взуття Geox унікальне. Знаменита мембрана дає змогу нозі дихати, а не прети, навіть у разі серйозних фізичних навантажень. Ця перевага виробники не раз підкреслюють у своїх знаменитих рекламних роликах.
Сьогодні Geox випускає взуття, яке тільки можливо: від спортивної до суворої класики. Підошва — гума та шкіра.
Сам Маріо Полегато, представляючи свій «секретний арсенал», визнається: «У конкурентній боротьбі на нашому боці інноваційні технології, італійський дизайн і висока якість». За це ми й любимо Geox.
Продаються чудові комбіновані спортивні туфлі знаменитого італійського взуттєвого бренда Geox. Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів: м'яка гладка натуральна шкіра чорного та сріблясто сірого кольору та щільна м'яка мембранна тканина блискучого чорного кольору.. Модель зі злегка звужуваним округлим мисом. По верхньому краю взуття обшите тонким шаром шкіри сріблясто сірого кольору. У центрі бічних поверхонь виробу вшиті фігурні перфоровані чорні шкіряні вставки, які з'єднуються між собою за допомогою двох вузьких паралельних еластичних гумок чорного кольору зі сріблястим фірмовим маркуванням бренда. У центрі задника є фігурна шкіряна вставка, яка закінчується шкіряною петлею — для зручності надягання взуття. Всі деталі верху виробу відстрочені рівним одинарним або подвійним швом міцними тонкими нитками контрастного сріблястого кольору.
Виворіт взуття виготовлений із м'якої мембранної тканини чорного кольору. Закаблук закритий м'якою натуральною замші кольору маренго. Устілка фірмова, виготовлена за технологією Geox Respira — повітропроникна з перфорованою передньою частиною. Устілка шкіряна, виготовлена з натуральної шкіри чорного кольору.
У центрі підошви зафіксована вставка зі щільного досить жорсткого пластику сріблясто сірого кольору. Підошва фігурна. У передній і задній частинах вона ширша, об'ємніша, а в центрі звужується.
Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. Підошва виготовлена за фірмовою технологією Geox Respira з мембранною передньою, що дихає, дає змогу виводити надлишки вологи назовні. У зоні п'яти — вертикальна пластикова вставка з фірмовим маркуванням бренда.
Туфельки в чудовому стані.
Розмір 38 Довжина устілки — 25 см. Максимальна ширина устілки 8 см. Туфлі на стандартну або трохи вже повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал:
Сезон: