Всі категорії
Додати товар

Чарівні чорні шкіряні туфлі loints of holland голландська 38 р.

1000 грн
Опис

Взуттєвий бренд Loints of Holland народився 1918 року в Kaatsheuvel, невеликому містечку на півдні Нідерландів. Тут вона виробляється й досі невеликими партіями, але з великою майстерністю, незмінно високою якістю справжніми голландськими майстрами. Взуття Loints of Holland — дуже індивідуальне та зроблене не роботами, а людьми.
Компанія, що виготовляє це взуття, дотримується ідеології: "У світі щорічно викидається сотні мільйонів пари взуття, що увійшла в непридатність. Loints of Holland допомагає зменшити цю проблему глобальним відходів через виробництво взуття, яке передбачає тривалу експлуатацію та піддається ремонту. Це взуття є екологічно чистим, під час виробництва підошви взуття Loints не використовується фреон, а під час оброблення шкір не використовується фенамін. Більшість моделей взуття Loints прості в конструкції, зроблені з товстої, міцної м'якої шкіри та не мають підкладки, вони мають дуже зручні, гнучкі, знімні устілки. Все це робиться для підвищення комфорту та довговічності взуття. Взуття Loints of Holland ідеально підходить для тривалих прогулянок пішки та для їзди на велосипеді.
Можна багато говорити про специфіку, особливості та переваги саме цього голландського взуттєвого бренда. Але краще — просто купити взуття та переконатися в цьому самому.
Продаються дійсно чудові за виготовленням, якістю шкіри та дизайном чудові чорні шкіряні туфлі Loints of Holland. Верх взуття виконаний з товстого дуже м'якого натурального нубуку кольору маренго (колір мокрого асфальту). Бренд завжди славився простотою виготовлення. Ця пара взуття не є винятком. Все геніальне просто. Єдиний шов цих туфельок розташований тільки по центру задника. Модель з округлим широким мисом. Туфельки фіксуються на нозі за допомогою оригінальних шкіряних ремінців. Передній суцільнокроєний, він є продовженням верху взуття. А задній ремінець пришитий на внутрішній бічній поверхні. Він довільно протягується через передній ремінець і фіксується за допомогою прямокутної металевої пряжки (вона кріпиться до шкіряної основи туфель за допомогою металевої заклепки) на внутрішній бічній поверхні. На зовнішній бічній поверхні в зоні задника тисненням по шкірі зображений фірмовий логотип бренда. Шкіряний верх виробу в нижній частині ніби загинається й надійно пришивається за цим своєрідним кантом до підошви.
Виворітна сторона являє собою зворотний бік товстого натурального нубуку — просто м'яка замша кольору маренго. Передня частина взуття має вставку зі щільної натуральної шкіри для надання необхідної форми туфлів. У зоні задника — додаткова вставка з м'якої гладкої натуральної шкіри кольору оренго. Устілка м'яка, виготовлена з гладкої натуральної шкіри чорного кольору. Устілка не знімна.
Підошва виготовлена з високоякісної м'якої міцної рифленої гуми чорного кольору.
Взуття в відмінному стані.
Розмір — 38. Довжина устілки 24,5 см. Максимальна ширина устілки — 80 мм. взуття на стандартну повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал:
Нубук

Схожі товари