Всі категорії
Додати товар

Круті шкіряні туфлі — еспадрильї відомого іспанського бренда

200 грн
Опис

Класні туфлі-еспадрильї з натуральної м'якої шкіри синьо-сірого кольору. Верх і устілка чудова якісна шкіра. Дуже м'які, як капці. Танкетка на джгутовій натуральній основі залита на шкіряний верх, щільно скріплена з верхом по всій довжині. Попри танкетку — дуже комфортні, висота не відчувається. Взути кілька разів для поїздки в машині. Стан чудовий. Актуальні для носіння з весни до осені. Привезений з Іспанії. Гарантоване будете одні фарбуватися в таких. Підійдуть на стопу від 22,8 до 23 см.
Розмір на підошві 36. Орієнтуйтеся за замірами, оскільки в кожного бренда своя розмірна сітка.
Устілка 23 см
Висота танкетки 8 см
Оплата: 100% на карту ПриватБанка. Доставка — Укрпошта, Джастін або Нова Пошта. Впорядкність гарантують. задоволенням відповідайте на всі питання.
Передбачати, як річ сяде на Вас, я не можу. Тому відповідальність за вибір речі лежить повністю на Вас. ☝️ВІДПОВІДНІ КАРТИНКИ. Я робити багато детальних живих фото. Кожну річ оформляють, спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Всі дефекти, брак, сліди зносу та нюанси, виявлені мною, обов'язково записуються. Спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Будь ласка, усі питання задавайте до угоди. Бажаю Вам успішних і обдуманих покупок.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Бежевий
Розмір:
  • 35.5
  • 36
Категорії:
Матеріал:
Принт:
Без принту