Всі категорії
Додати товар

Жіночі туфлі ecco soft 2.0 206503 01708

2000 грн -5% 1900 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру. Жіночі демісезонні черевики ECCO SOFT 2.0 206503 01708 є однією з найбільш вдалих моделей літо-весни -осені 2020 року. Хоча історія створення цієї моделі налічує вже багато років, напівчеревики прекрасно себе зарекомендували у покупців, продовжують випускатися і радувати шанувальників зручною і комфортною взуття. Напівчеревики виконані з телячої шкіри високої якості модного сріблястого кольору. Такі туфлі чудово виглядають на ногах у весняно-літній період, підкреслюючи Вашу індивідуальність і гарний смак.     Всю линейку моделей ECCO SOFT 2.0  отличает невероятно удобная посадка обуви на ногах .  Анатомическая колодка обеспечивает невероятный  комфорт. Обув эти модели уже не хочется их снимать и искать чтo-то другое. Съемная текстильная  стелька с ECCO Comfort Fibre System сохранит сухость и свежесть внутри обуви. 

   Полуботинки полностью подходят для европейской  осени, весны или лета.  Внутрь вшит  слой натуральной текстильной подкладки.

   Длинная шнуровка  позволит Вам быстро обувать туфли и подбирать оптимальную полноту. Модель идеально подходит для проблемных широких стоп.

Окремо потрібно зупинитися на підошві моделей ECCO SOFT 2.0 . Легка, гнучка підошва виконана за фірмовою технологією бренду ECCO методом гарячої вулканізації. Дуже зносостійка, міцна підошва виготовлена з легкого поліуретану. Ні потворних швів і немає у виробництві клею. Ідеальне якість з'єднання верху взуття і підошви Це дуже важливо для носіння взуття по пересіченій місцевості , щоб забезпечувати максимальне зчеплення з поверхнею і не ковзати. Модель жіночих напівчеревиків ECCO SOFT 2.0 206503 01708 неймовірно комфортна і легка-просто невагомі. Це досягається завдяки легкій підошві з поліуретану і м'якої тонкої шкіри верху взуття. У данной модели  ECCO SOFT 2.0 206503 01708   оригинальный дизайн , сочетающий  соединение серебристого цвета  верха с белой  подошвой обуви.  Это цветовое решение делает полуботинки  нарядными, практичными и благородными одновременно.  Туфли  ECCO SOFT 2.0 206503 01708  выполнены стилизованными под  кеды, которые всегда в тренде. Полуботинки с успехом можно носить и со спортивной одеждой и даже с платьями. Модель прекрасно подходит для продолжительной носки целый день. Ноги в ней , судя по отзывам покупателей, не устают. 
    Женские полуботинки  ECCO SOFT 2.0 сочетают в себе модный дизайн и функциональность.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари