Всі категорії
Додати товар

Короткі зимові ботики сливового кольору ugg australia (розпарювання 38/39 рр.)

800 грн
Опис

Хто б міг подумати, що неказні з першого погляду чобітки UGG стануть такими ж популярними, як пресовані «лабутини» або шедеври Маноло Бланіка. А ось австралійський серфер Брайан Смітсодумал. Тому на початку 70-х зібрав валізи, які утрамбувати взуттям з овечої шкіри, і вирушив до Каліфорнії. Звісно, він не винайшов уги (в Австралії це традиційне взуття фермерів), а тільки показав їх світу. Теплі, м'які, повітропроникні, які можна носити й у мороз, і в тридцятьградусну спеку — загалом, хто ж не захоче собі таку пару?
Продаються короткі зимові ботики культового американського бренда UGG Australia. Це низькі напівчоботи, виготовлені традиційно з натурального нубуку, у цьому разі сливового кольору. Верх виробу — м'яка натуральна замша сливового кольору. Спереду проходить відкритий шов, дуже акуратно обшитий шовковистими нитками в тон шкіри. Спереду, у верхній частині моделі є фігурний виріз. За місцем цього вирізу в черевиків є хутряний закот.
Виворітна сторона виробу являє собою натуральну цигейку сливового кольору, дуже м'яку та теплу. Устілка виготовлена з натуральної цигейки світло-кремового кольору. На устілці, у задній частині, пришитий фірмовий тканий лейб бренда. Устілка незнімна.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми бежевого кольору. У зоні задника — фірмовий лейб бренда.
Взуття нове. Але розпарювання. Лівий черевик 39 розмір (довжина устілки — 24,5 см. Правий черевик 38 розміру (довжина устілки — 24 см.) Отже, різниця — 0,5 см. Взуття буде ідеальним на повний 37 розмір.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 37
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Овчина
Сезон:

Схожі товари